17 marraskuuta 2011

Showlink-halli:
Reikäpää tykkää kaahailla, vaikka sutisi ja nahka rullaantuisi. No ei ihan niin pahoja haavoja kuitenkaan, mutta kyllä anturat hittiä otti liukkaalla matolla.
Ruutuun pallolle, ei häiriintynyt peilistä yhtään.
Seuruussa otti häiriötä. Suorilla hyvä, käännöksissä vähän tahma. Tehtiin pallo kainalossa, namilla ja ympyrällä.
Luoksetulo oli hulluutta. Yhtään ei ennakoi, vaan tulee niin kovaa kuin kintuista pääsee. Ekalla pallon kanssa stopatulla veti liinat ja toisella teki näyttävän stopin ilmaloikan kautta. Vauhtia toisellakin miljoona lasissa.
Ruudun paikkaa ei nyt jotenkaan hahmottanut,vaikka kävin pariin otteseen näyttämässä. Pariin onnistuneeseen stoppiin lopetus.
Metallinoudossa oli hyvä. Vähän lihakset nyki liikkurin käskystä, mutta malttoi pitää kontaktin.
Kaukot teki  kivasti läheltä. Kerran huomautin i-s vaihdossa ja sen jälkeen teki puhtaasti.
Paikalla istuminen oli vaikeeta. No sitä ehditään treenata vielä kauan. Makuussakin oli alussa levoton ja sitten rauhoittui. Huomautin jätön haistelusta. Otetaan nämä nyt syyniin ja palkataan oikeasta ilmeestä.

Oma rakas reikäpää <3 

Ke-To temppusarja:
Kahden treenisession tulos: Kaikki kolme asettelevat takatassunsa lankulle & litteälle sohvatyynylle sekä pitää niitä siinä tovin. Ja tottakai tätäkin tehtiin toko-mielessä. Kaikki kolme ovat omalla tavallaan erillaisia. Tahvo on niin symppis, kun se tekee niin tosissaan. Oiva taas ehtii ahneuksissaan tarjota kuuttasataa asiaa samanaikaisesti. Routa on kaikista rankin hitusenkin väärille ajoituksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti