21 marraskuuta 2011

Sumuinen Hauninen

Piti treenata ennen pimeää. Onnistui joo, mutta sumu teki hämärtymisestä kivasti pimeämpää. Routa oli välillä vähän kummallisen oloinen ja sitten taas kohta heräsi tekemään töitä. Kentältä se ei ois kuitenkaan halunnut poistua.

-Kehään menoja ja seuruun aloituksia. Aika jees. Itseasiassa parani toisto toistolta. Seuruussa lähdettiin joko ympyrälle tai tehtiin askel& täyskäännös.
-Liikkeestä maahan. Teki ihan kummia, meni maahan ja tuli sitten seuraamaan ennen kuin ehdin kääntyä. Näitä sitten tehtiin vielä kaksi onnistunutta toistoa ja palkat molemmista pysymisestä.
-Luoksetulosta loppuosaa ja stoppeja. Stopit hyviä. Ihan vahinkotakapalkka, kun lelu sattui jäämään hollille ja Rou lähti vapaa sanasta sinne..
-Aata, joka oli ihan jees.

 Sitten Rou autoon ja Tahvo pääsi humputtelemaan tokoa. Tehtiin temppuratana liikkeestä seisominen ja ohjattu nouto sekä hyppy. Liikkeenä zedari & luoksetulo.  Teki kivasti. Osaa temppuradassakin tehdä ohjatun suunnat ällän muotoisena.

Roun toinen kierros. Hyvin oli kerännyt kierroksia autossa. Palkaksi tästä tuli hauhau.
-Hyppyä avo-tyyliin. Ei osannut istua ilman käsimerkkiä. Tarjosi epävarmuuksissaan maahanmenoa.
-Noutoa luovutukseen asti. Asenne hyvä, vauhti hyvä. Kaksi toistoa, joista ekalla luovutusasennon korjaus vinon pepan takia.
-Avokaket. Hyvin teki. Pallo takana palkkana.
-Sivulle tulon tarjoamista, josta palkkana leikki. Kiva!

---- Illalla:----
Jahas, selitykset oudolle käytökselle tuli. Ne kauan odotetut juoksut alkoivat nyt.

Treenattiin vielä seuruussa takapäänkäyttöä. Ai,että mieli herkistyy, sillä Routa teki niin hienoa työtä pääkallo-housuissaan.  Treenaminen siis kannattaa aina.

1 kommentti:

  1. Oih, onnittelut Routa-Rohkealle naiseksi kasvamisesta <3 Sniif - missä ne pennut on? Hip muuten teki kans tuon tyyppisiä tempauksia 2-3 ekaa juoksukertaansa meillä asuessaan. Sittemmin sen juoksujen tuloa ja menoa ei ole huomannut.

    VastaaPoista