20 marraskuuta 2011

Uuteen nousuun vaan ja on se kumma, jos ongelmat ei treenamalla parane. :) Routa oli huilatun päivän jälkeen ihan tulta ja tappuraa. Lämmittelynä mentiin kentälle, seisoin passiivisena ja leikki alkoi sivulle tulosta. Seuraamisen käännöksiä kahdella tavalla; käännöksen jälkeen peruutus ja pienentyvää kasikkoa. Selkeästi auttaa.
Ruutu oli ihan super. En käynyt ekaa näyttämässä, koska oli noteerannut ruudun jo aikaisemmin. Todella hyvä paikannus, toistolla hieman hakemista ja kolmannella kertomisen jälkeen taas oikeaan kohtaan. Pari kertaa pallolle ja kerran maahan. Treenien lopuksi merkkitreenin jälkeen evl-ruutu pallolle. Hyvä!
Luoksetuloa avusteisella stopilla. Jäi hyvä fiilis. Vauhti ei muutu mihinkään, vaikka stoppeja tekisi. Alkuun ja loppuun suorat, joista vapautus leluille silloin kun vauhti oli kiihtynyt kovimmilleen.
Kaikki jäävät. Maahan ja seis hyvin. Istuminen oli vähän tahmea, joten sitä naksuttelin pentutyylillä.
Merkkitreeni tehtiin vauhtiteemalla, paikasta niin välittämättä. Sama ongelma, kun joskus ruudussa. Keskittyy niin kovasti oikean paikan hakemiseen,että vauhti hidastuu etanoimiseksi.
Häiriönä meillä oli ihmeellistä kolahtelua ja kohahtelua pimeässä, muutama pyöräilijäkin meni kentän poikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti