19 joulukuuta 2011

Havaintoja viikonlopun minitreenailuista:
-Läheltä vaikea korjata suoraan eteen. Unohtaa takajalat ja tulee vain edestä pään kanssa suoraan. Pidemmältä matkalta kaartaa kevyesti suoraan. Tehtiin sisällä ja ulkona puunkiertojen kautta erillaisista kulmista.
-Olen palkkaillut lenkillä seuruun paikan tarjoamiset ja tässä on varsinkin loppulenkistä ahkera. Tuntuu suht ok:lta ne askeleet, mitä on tehty. Vire on taas korkea, joten en tiedä, mikä ihme juttu Ruskolla kävi... Valeraskaus, pöhköikä tms.  Samapa tuo, nautin nyt kun taas on ollut pari päivää tosi kivaa.
-Kaukot vaatii vielä harkkaa ja välillä innoissaan hypähtää is-sei liikaa, sama sei-maassa. Jatketaan siis rauhassa eikä ahnehdita.
-Tunnari meni ok. Paitsi Tahvo-parka ei malttanut enää haistella kunnolla, kun Routa haukkui sille portin takana, mutta ekalla toistolla silläkin meni hyvin. Roun kanssa tunnarissa muistettava kääntyä oikeaan suuntaan. Tulee mukana, jos käännyn koiran suuntaisesti. Liikkurointia ei olla harrastettu näissä kotitunnareissa. Ihan vain siksi, koska Sami on näin joulun alla töissä 24/7...
Eipä sillä, ettei töissä käymisestä olisi hyötyä.  Sami oli töissä siivonnut pakkasvaraston ja nyt meidän koirilla on muutaman kuukauden ajan herkkueväät tiedossa.  Jauhettua mössöä syövät monet koirat, mutta kenen kupista löytyy mm. hirven sisäfilettä? Vielä tarvittais isompi pakastin,että tämä melkein 200 kiloa evästä saataisiin jonnekin mahtumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti