22 joulukuuta 2011

Lenkkeilyä ja Haunista

Keskiviikkona tokoiltiin vain pienesti sisällä.  Erityisesti niitä mitkä eivät toimineet tuossa kisaliike-setissä. Tykkään myös tehdä kaukoja aina silloin tällöin ohimennen, niitä kun ei ikinä voi treenata liian varmaksi. ;) Muuten keskityttiin ihan vain lenkkeilyyn. Pitää nollata pää välillä. Pitkän metsälenkin lisäksi, otin selkävaivaisuutta sarvista kiinni ja päätin,että jos se kestää kävelyn saa myös kestää juoksun.  Routa sai tulla mukaan ja on se niin helppo.  Sitä vois tuon otuksen kanssa luulla olevansa taitavakin koirankouluttaja. Onneksi mulla on staffit pitämässä realiteetit kohdillaan.

Torstaina käväistiin sitten treenamassa Haunisissa.  Ihan kivat treenit oli ja olipa vähän koirallista häiriötäkin.  Seuruuta tein naksutetellen  namilla ja lelupalkka sitten lopuksi. Tuntui kivalta, silloin tällöin vähän painaa, mutta tasaantuu siitä sitten.Paikka on likistystä lukuunottamatta aika hyvä. Käytti myös takapäätä hyvin. Ruutua sitten jouduttiin hinkuttamaan, kun ei millään meinannut hiffata,että ei nyt ei tehdä merkki-treeniä. Kun se lamppu siellä päässä syttyi, tekikin tosi kivoja keskikohtaan hakeutumisia. Nyt on kyllä tullut laiskoteltua ruudun treenamisen kanssa, joten taitaa olla suurin syy sekoittamiseen siinä.

Jäävissä oli hyvä. Seisomisessa tehtiin suorapalkkojen jälkeen kiusaa. Hypin, riehuin ja huutelin vääriä sanoja. Tässä oli aika vakuuttavan varma. Luoksetuloa treenasin kiertojen kautta. Meni hyvin tämäkin.

Hypyssä otti esteestä tukea ja siitä tuli sitten sanomista. Sen jälkeen takaisin tulossa oli mitä ilmeisemmin tulossa pahki tai ajatus oli ainakin jo eteentulossa, joten kolautti pahan kuuloisesti.  Ei oikeasti ollut edes este korkealla, vain hieman yli sään, koska laudat oli jäässä..Ensin meinasi,että kiertää koko typerän esteen takaisintulolla, mutta sain kuitenkin taas hyppimään nätisti. Oliko tämä nyt jotain,että ei tarvi keskittyä hyppämään, kun este on niin matala? Ei meinaan ole viikkoakaan, kun kotona hyppyytin 90 senttistä ja meni liitäen.

Välillä tuntuu,että on ollut kauhean negatiivissävytteistä  teksti viime aikoina.  Ei se kuitenkaan tarkoita,että en olisi pikku otukseen tyytyväinen. Aivan mahtava pikku paimennulikka se on. Oma rakas pöljäke pentu. <3

1 kommentti:

  1. Voi jestas mikä kuva: oikein malliesimerkki siitä legendaarisesta bordercollien katseesta :D Pöljäke <3 (tosikko Näpänderistä ei varmaan edes saisi tuollaista ilmettä irti. Sillä nimittäin kiristää nuttura päätä ;D)

    Tuosta negatiivissävyisyydestä... ensinnäkin, jos joku lukee noita treenijuttuja (niinkuin varmasti lukeekin), niin että et muka olisi tyytyväinen Routaan, niin se on kyllä lukijan oma häpeä. Totta munassa tekstistä tulee negatiivissävyistä kun siihen kirjataan myös ne ei-niin-onnistuneet treenit eikä pelkästään niitä mitkä onnistui. Jos on jonkun lukija pakko olla niin tyhmä ettei tätä tajua, niin antaa olla.

    (btw... treenasin Näpin kanssa tokoa n. 2 min tässä eräänä päivänä. Sit totesin että annetaan olla, mä EN osaa -> ei tule negatiivista tekstiä treenipäivikseen näin :))

    VastaaPoista