14 joulukuuta 2011

Pihassa tiistaina
-Erottelutreeniä jälleen jääville. Nyt tein liikkeenä ja eikä tänäänkään oltu sekoilematta, alkuun istui seisomiset. Onnistuneita toistoja sitten tämän korjauksen jälkeen useampi.
-Kommeja tehtiin eri kulmista. Haki tosi terävästi itsensä suoraksi.
-Seuruuta ihan vähän. Oli taas kivan tuntuista. Hitaalle kävelylle pitää keksiä parempi rytmi tai on jatkuvasti melkein pepa maassa... Toisaalta eipä tätä olla mairittelevan paljon vielä treenattukaan.
-Kaukot. Voi elämä, jotain olen ilmeisesti osannut tehdä oikein. Hienosti sarja maa-is-maa-sei-is. Jee!
-Paikka makuu.Näitä en ole muistanut kirjoittaa, mutta ollaan siis treenattu joka päivä jompaa kumpaa paikalla oloa ruokakupilla. Asenne on parantunut makuussa huomattavasti. Ei ole tarvinut korjata, kun ei ole lonkaillut tai nuuskutellut.

Keskiviikkonakin oli vain lenkkitreenit:
-Sivulle tuloja ja nyt maistui karkkipalkka hyvin ahneesti.
-Merkille menoja. Jää helposti edelleen kiemuralle, vaikka etupää olisi tiukasti merkin takana.
-Tunnari x 2 Rou osaa!!!  Hassusti menee aina kapuloiden taakse haistelemaan, mutta oma nousee, vaikka kapulat ovat ihan lähekkäin.
-Kaukot, melko levotonta menoa. Nyt meni normaalisti vahva asennonvaihto eli m-s vähän takajalkojen liikutteluksi. Ilmeisesti tässä kostaantui liian hyvä palkka.. m-i meni vauhdilla ja teknisesti oikein.

2 kommenttia:

  1. Hip kiertää myös kapuloiden taakse. Josksu se yritti kiertää myös ruudun taakse (ja jäi sinne ajamaan ruutua...) oisko vähän "sukuvikaa"? Laamailusta... valeraskaus???

    Ja sit muuten... ilon kautta :)

    VastaaPoista
  2. Voishan sekin olla geeneissä. ;D

    Ilon kautta taas mennään, kun ollaan oltu taas ihan superpäteviä, viimeksi perjantaina ja tänäänkin siinä vähässä, mitä tehtiin. Ehkä on valeraskautta ilmassa ja siksi on noin ailahtelevaista.

    VastaaPoista