15 joulukuuta 2011

Superhuonoa ja Superhyvää

Olipa treenit. Tälläisistä ei pitäisi varmaan kirjoittaa julkiseen blogiin, kun kaikki ei olekaan niin kivaa ja pätevää. Eipä se ennenkään ole haitannut, joten märinää sietämättömät ei kannata jatkaa..

Piti tehdä palkaton setti, mutta kaatui ajatus jo seuraamiseen. Paikka makuu tehtiin ensin ja se oli kyllä hyvä. Seuraaminen sen sijaan oli jotain aivan muuta. Ensi metrit ihan ok, mutta sitten huomasi teinit ja meni ihan kaameaksi laamailuksi.  Sitten huomasi,etten ollut tyytyväinen ja rauhoitteli sitten sitä. Tosi kiva.. Sen jälkeen tehtiin kuitenkin testin vuoksi muut liikkeet, toki pidin itseänikin varten pienen happitauon välissä. Ei mennyt muutkaan avoimen liikkeet sitten niin hyvin kuin ne osataan. Tänään ei osannut jäävistä seisomista, luoksetulon stoppikaan ei ollut ihan niin hyvä kuin olisin halunnut ja kaukoissa tarvi ekaan kaksi käskyä.  Hyvää oli noudot ja eteentulot sekä liikkeestä maahan, jota tarjosikin useampaan kertaan.

Mutta koska päivää ei voi huonoon treeniin lopettaa, piti iltalenkillä tehdä samassa paikassa uudet treenit. Aviomies mukaan, jotta on sitten joku henkinen tuki. Mutta koira oli ihan eri. :o Palkkailin ensin ihan pelkistä perusasennoista ja sitten näytin Samille, kuinka seuruu on jotain aivan kamalaa. Varsinkin kun sieltä puskan takaa kuuluu taas ääniä.. Ja mitä vielä, Rouhan seurasi ja vieläpä painoi. Laamailusta ei ollut tietokaan. Osasi tämän lisäksi tehdä jäävistä seisomisen, hienot kaukot sekä luoksetulon stopit.  Nyt voin sitten kai mennä hyvillä mielin nukkumaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti