21 tammikuuta 2012

Tahvolle vuosia lisää ja treenipäivityksiä

Takapihalla patsastelemassa
Ennen treenipäivityksiä, tärkeimmät päivitykset ensin. Meidän pikku musta staffi-herra täyttää tänään 9-vuotta. Ilman kalenteria ei kyllä uskoisi. Sen verran kepeesti nousee jalka lenkillä ja ihan samalla innolla tehdään kaikki, kun oltais edelleen viisivuotiaita. Ainoastaan kylmänsietokyky on selkeästi huonontunut ja takki puetaan herkemmin. Tahvo on tyttöjen idolli, eikä syyttä suotta. Onnea rakas Tape!


Lisää kuvateksti
Tiistaina myöhäisvuorossa hallilla:
Routa otti vähän pojista häiriötä ja pojat kyllä häiriköikin. Pikku paimen ois halunnut laittaa ne kuriin... Treenattiin kuitenkin ja tekemiseen keskittyi ihan hyvin.
-Ruutua lapulla, tyhjän jälkeen ei oiken bongannut lappua heti, mutta sen jälkeen alkoi sujua. Tällä jatketaan, koska tuntuu tuovan selkeätä parannusta sisäänmenoihin kuitenkin.
-Seuruuta, vähän oli välissä levoton pää, mutta sitten oli tosi hyvä. Peilin edessä pelkkää kontaktia.
-Kiertoja ja pari stoppia. Ihan kiva, mutta ehkä voisi olla vielä parempi?
-Hyppyä avo-tyyliin. Taas oli se istuminen hukassa ja tarjosi maahan menoa. Voihan nenä.

Keskiviikkona treenailtiin pihalla:
-Seuruu kivasti, mitä nyt katsomatta pystyy fiilistelemään
-Jäävissä teki vain innoissaan ja vähän sekoitti. Se plussaa,että istumiset olivat nopeita. Takuttiin sitä jonkin verran ja sen jälkeen oli pakko tehdä jotain kivaa.
-Luoksetuloja pari stopparia, joiden jälkeen pari läpi
-Tunnari. Menin sitten avamaan suuni ja kehumaan heti nostosta, mikä aiheutti tiputuksen ja uudelleen haistelun, jonka jälkeen toi oman. Voi ääliöinti.
-Sisällä kaukoja ja alustaa. Palkkasin välillä ihan jätöstä, asennonvaihdot aika jees. Lapputreeni oli vain motivointia varten. Ja olihan Rou innoissaan, niin innoissaan,ettei malttanut odottaa aina edes käskyä.

Torstaina kokoustelun jälkeen myöhästreenit Kupittaalla. Oli ihan tosi hauskaa.
Ruutua tein lapulla, mutta helpotin olemalla itse lähellä. Rou sai juosta täyden matka. Lappu oli tällä kertaa repusta löytynyt käyntikortti.
Seuruuta tietenkin ihan vähän.Tuntuma oli nyt sellainen,että pää oli tosi hyvin. Ihan muutaman askeleen pätkiä siis vain.
Kiertojen kautta parit stopit ja muutama kierrätys vain. Ai,että oli makeen näköiset stoppaukset. Olen myös kehittynyt tokovuosien aikana heittämistarkkuudessa, molemmilla toistoilla suoraan koiralle koppi...

Perjantaina tietenkin halleiltiin.
Ruutua samalla tyylillä, kun torstaina ja se sen kun näyttää paremmalta. Seuruukin meni kainalolla hyvin, jotain hieman noutajamaista kauhomista kyllä tuli... Kaksuja jatketaan ja niistä saattaa vielä jonain päivänä tulla jotain. Avoimen hyppyä taas treenattu.  Hyvälle mielelle taas, vaikkei onnistumisprosentti ollutkaan sata. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti