09 helmikuuta 2012

Tokoo ja urheilua

Maanantain tokoilut hallilla.
Noutoa ihan vauhtina pitkästä aikaa. Sivulla häiriköimistä, ei ollut yhtä skarppi ja tarkka kuin viimeksi. Mutta ihan ok kumminkin. Nyt oli vaan vähemmän häiriköintiä, joten ehkä tarviskin enemmän herätäkseen?
Seuruu oli muun vireen mukaista eli aika vilkasta. Asenne oli hyvä, mutta vähän kiire sillä oli ja pomppikin taas vaihteeksi.
Merkki yksistään ok. Ruudun merkillä vähän hidasti, mutta oletettavasti ei ole vielä ihan varma ja ruutuun on motivaatio tällä hetkellä kova. Siinä treenissä ollaan siis onnistuttu.
Kommeissa oli jostain syystä jatkuvasti pepa kenossa. Ärsyttävää.


Kotipihassa ja parkkiksella ollaan sitten vähän tehty kaikkea.  Keskiviikon keli oli kyllä aika jäätävä. Jäävissä on välillä ollut pokkaa olla kuuntelematta ja sitten taas hetken päästä osaa erotella ihan loistavasti. Ollaan niitä tehty nyt myös kuuntelu-leikkinä. Kaukoissa ollaan takapalkkailtu, heittopalkkailtu ja treenattu hulluna asentoja. Nyt pitäis tehdä sarjoihin vähän enempi kestoa tai pidentää matkaa, koska näyttäis sujuvan.

Tehtiin myös Roudalle uusi aluevaltaus, potkukelkkailu. Pikku ämmä Oivahan rakastaa kaikkia vauhtijuttuja(canicross,kelkkailu,hiihto, ..), mutta nivelrikon vuoksi en vedätä sitä enää.  Routa sai siis opetella.  Kaikki käskyt ei vielä ole ihan hallussa, mutta pöpelikkössä ei olla vielä oltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti