14 helmikuuta 2012

Liikkuvaa kuvaa ja turinoita toko-treenilöistä

Päivitykset jäi nyt viikonloppuna vähän vähille. Perjantaina oli tuttuun tapaan hallitreenit, lauantaina käytiin lenkin yhteydessä Haunisissa vähän treenailemassa ja sunnuntai vedettiin pieni setti kotipihassa. Lauantailta jäi mieleen ikävän tuntuinen seuraaminen, joka onnistui lennosta, muttei perusasennosta. Sitä työstettiin sitten sunnuntaina ja katsotaan kantaako hedelmää. Ollaan nyt tovi tehty kainalopalkalla ja se ei näyttävästi sittenkään kanna pidemmälle, joten nyt täytyy keksiä muuta. Iloisena asiana,että yksittäiset vaihdot kaukoissa sujui eläinkokeessa  pitkältä matkalta(=20m). Aika makeeta mannaa kaiken hinkuttamisen jälkeen!

Hallitreeneissä oli ihan vallaton. Luoksetuloissa oli ihan pupunloikkaa, mutta läpijuoksutukset auttoi saamaan kaiken vauhdin irti. Jääviinkin ollaan keksitty taas uusia kujeita perjantainkin jälkeen, niitäkin siis tehtiin ja sekoitti ekalla kerralla seison ja istun. Sitten taas alkoi kuuntelemaan..

Maanantaina sitten kostautui kaikki hurjat läpijuoksutukset, eihän se osannut enää pysähtyä kunnolla. Aluksi autettiin pysähtymään isommilla avuilla, jotka parin toiston jälkeen häivytin. Näytti toimivan. Toinen vaihtoehto olisi toki se takapalkka.
Seuruussa naksuteltiin suoruutta ja vähän avitettiin oikealle käännöksillä.  Tuntui noin muuten ihan kivalta. Eikä ollut kainalopalkkaa, joten näin nopeesti ne muutokset näköjään tulee.Kaukoissa oli pätevä, eikä kummemmin ottanut liikkuristakaan häiriötä. Hieman malttamattomuutta oli, jota sitten treenattiin palkkaamalla välillä pysymisestä ja välillä vaihdoista.
Ruutuun juoksee miljoonaa ja stoppaa "lennähtäen", joten takajalat saattaa olla ulkona ruudusta. Hyvin näytti ilman lappuakin hakevan paikan.  Siirsin vain lappua vähän eteenpäin, jolla pysyi kutakuinkin ruudussa.
Ehdittiin paljon, joten otettiin ohjattuakin.  Pelkkää hakua ensin. Osaa jo katsoa kapulan viemisistä, mitä kapulaa pitää hakea. Merkkiä tehtiin erikseen ja kapuloiden haun jälkeen oli selkeästi tahma.  Onneksi sekin kuitenkin saatiin auki.

Videoo uudehkolla lelulla(puhelin taipuu nykyisin moneen):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti