16 maaliskuuta 2012

Onnellinen koira

Onnellinen herrakoira oli torstaina. Tahvo nimittäin pääsi tekemään hupi-agia sekä sitten hieman tokoakin.  Kyllä koiraeläin voi ilahtua pienestä. Iloisena yllätyksenä teki puomin kontaktit ihan oikein.Viimeisestä puomin suorittamisesta taitaa olla kolme vai peräti neljä vuotta. :o Kuuntelutreenissäkin teki aluksi kaikki oikein, kunnes sitten jumittautui hyppimään, vaikka kapulaakin olisi ollut tarjolla. Hassu pieni koira. <3 Kesällä Tapekin pääsee useimmin hömpöttelemään olkkarin ulkopuolelle, kun kelit on staffille suotuisammat.

Routa treenasi tietenkin myös.
-Seuruu. Puoli senttiä olisi hyvä saada väljemmäksi. Näyttäisi huomattavasti siistimmältä. Täyskäännös töksähtää ajoittain. Myös kontaktin pysymistä pitää treenata. Kohtuullinen suoritus kuitenkin, jos unohtaa tanssahtelun... Pari pätkää videoinakin. Klik ja klik.
-Luoksetulo. Juoksi pahki, käskin hidastamaan ja tuli suoraan sivulle. Sitten tuli Eva kentälle, jota väistäessä tuli edelleen vinoon eteen. Onnistuneetkin toistot saatiin, annoin ihan reilut käsiavut...
-Ruutu. Voi tyyliin ja evl-tyyliin. Hyvä.
-Kaukoissa. Noin 80% oikein. Oli vähän turhan hötky ja sei-is kärsi tästä.
Lopuksi treenattiin kaikki yhdessä. Mainio treeni. Pääasiassa tein seuruuta ja sivulla oloa. Muutama merkki, hyppy ja ruutukin irrotuksina. Sekä seisominen liikkeenä. Kaikki meni hyvin, muutaman kerran sain huomauttaa kuikuilusta, jonka jälkeen kyllä tsemppasi hurjasti.

Perjantaina treenattiin pikaisesti juoksulenkin välissä. Seuraamisessa tein paljon käännöksiä ja stoppareita ja väljeni kyllä. Silti ei vaan tuntunut niin hyvältä kuin yleensä. Ihan kauheeta, kun en tunne kunnolla, missä se kulkee. Toinen, mitä treenattiin oli vauhdissa eteentulot. Näissä ei mitään ihmeellistä, ekoilla annoin  pienen käsimerkin. Muutama stoppi pallonheitolla myös ja ne oli aika hienot. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti