19 maaliskuuta 2012

Treenaten Hittiksella:
-Kierrätyksin eteentuloja ja yksi stoppi. Stoppi oli hyvä, taisin muutaman kerran laittaa maahankin matkalla. Nyt tuli eteen hyvin.
-Seuruuta, josta en nyt äkkiseltään keksi mitään hyvää. Treeniä siis tähänkin vaan. Ja tein nyt sitten päätöksen olla välittämättä siitä innokkuudesta. Pidetään nyt tärkeänä paikkaa ja kontaktia, tanssimisesta välittämättä. Käännökset pistetään treeniin, kun niissä oli tänään erityisesti huono.
-Ruutu evl-tyyliin merkiltä lähetys. Ekalla juoksi miljoonaa, mutta kulmasta ruutuun sisälle. Toinen hyvin lapulla, kolmas meni ilman. Tekee järjettömän loikan ja lentää puoli metriä taaksepäin, joten pysäyttämisessä saa olla tarkka. Tänään onnistuin saamaan ruudun sisälle. Kolmannella vielä lappu, jotta jäi hyvä mielikuva ruudusta lapun kanssa.
-Jäävissä oli ihan kiva, lukuunottamatta istumista, jossa tarvii apua. Jotenkin seisomisen jälkeen tehtynä, se on niin vaikeeta. Seisomisessa oli hieman liikkautunut tassua ja maahan meni suoraan lonkalle. Molemmat stopit nopeita ja täytyy tarkkailla,että ne pysyy sellaisina.

-Kaukoissa oli vähän ennakoiva, joka kostautui kotona jäätymisenä. Ota nyt tästä koirasta selvää. Asennot kuitenkin pääasiassa oikein. Istumiskäskyn kanssa saa olla tarkka,ettei käsi lähde ennen käskyä, koska sitten helposti arpoo. Kotona päästiin jäätymisestä, kun jätin käsien heiluttelun & ruokakupin takaa pois.
-Kontaktia Vallen tehdessä. Painaa ja yliyrittää, mutta oli skarppina. Hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti