09 maaliskuuta 2012

Teinin elämää

Viimeiset perjantaiset hallitreenit meidän osalta. Ainakin tämän talven osalta. Jäisten kelien loppumista odotetaan siis malttamattomana. Vikaan hallikertaan kuului teinikotkotuskin, kun kesken treenin tuli "vieras" ihminen halliin. Outi oli aika jännä ja teki mieli koko kuikuilla kesken kaikenkin, mitä se täällä tekee. Sai sitten kaukojen suorittamisen jälkeen tehdä lähempää tuttavuutta Outin kanssa ja haki noutokapulaakin ihmisten jalkojen vierestä.

-Seuruu: Voi elämä. Pitkä pätkä, jos vähän tasaantuisi, mutta ei niin ei. Hirveetä tanssia ja melkoisen tiivistä. Pitäisköhän palkka tiputtaa alemmas taskuun, vaikka sitä seuruusta harvemmin ilman ns. palkka-tanssia lelulla palkkaa.
-Ruutu. Alustalle. Kovaa meni, ei nykinyt merkillä liikkurin käskyistä. Hyvä Rou!
-Noutoa samalla lailla kuin Myllyssä, mutta kapulana nyt 650g palikka ja eilen oli ohjattu. Tosi hyvin ja eikä muuten vapautuskäskystäkään tiputa kapulaa ennen kuin kohilla. Ja vauhti on edelleen kovaa.
-Kaukot. Ennakoi liikkurin heilumista. Muutama vaihto ja treenattiin sitten pääasiassa pysymistä. Näissä sitten tuli se lisähäiriötekijäkin. :D
-Merkille menoja. Meni taakse ja suoraksi, mutta olisi voinut olla lähempänä merkkiä. Annoin itse tarjota paikkaa. Pääasiassa lennosta lähetin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti