11 maaliskuuta 2012

Lauantai parkkihallissa ja Sunnuntaina paimenessa

Lauantaina käytiin Keravalla T-treeneissä. Routa oli oma iloinen itsensä, mutta myös aika sika. Kyllä me todellakin tarvittaisiin sitä koirahäiriötä. Routa, kun katseli mielellään tv:tä tylsinä hetkinä. Ja niin mä olen ollut tuolle pienelle murulle liian kiltti, kun se ei enää rehellisyyden nimessä ole ihan pikku pentu...
Asennemuutosta siis kaivataan molemmat.  Ei tuo ole enää niin pieni,että sitä pitäisi aina auttaa(teen helposti, jos olen itsekkin epävarma. Aijai.), varsinkin kun se ihan hyvin osaisi itsekkin, jos vain haluaisi. Näillä eväillä taas eteenpäin ja  suunnitelmatkin on valmiina, miten lähdetään myös näitä hankalia häiriötä päin.

-Paikalla oloissa oli jännää. Lähti istumisen jätössä perään, jota ei ole tehnyt sitten pikku pentu aikojen. Makuu ihan ok, joskin oli tipahtanut lonkalle. Olisi pitänyt jäädä koko ajaksi katsomaan. Niin ois voinut puuttua...
Ryhmässä aloitin seuruulla, joka oli hampaiden kannalta kamalampaa kuin perjantaina, tosin nyt ei tanssinut niin pahasti. Varsinkin toka pätkä oli selkeesti viimeisen suhteen parempi.
-Noutoa taas vauhditettuna. Teki hyvin. Kokeilin myös heittona,että osaako hakea edelleen kiertäen. Osaa se.
-Kaukoissa piti harjoitella pysymistä. Mutta menikin ihan sivulle tulojen ja maahanmenon harjoitteluksi. Ei keskittynyt sivulla kunnolla ja näihin pitäisi nyt oikeasti puuttua.
Toisella pätkällä tein jäävät ja seisomisen mokasin kävelemällä väärältä puolelta ja Routakin meni sitten istumaan. Maahanmenoissa täytyisi vielä työstää ohittamista, koska nyt se taas tipahti lonkalle. No sitä ei itseasiassa olla tarpeeksi treenattukaan, kun ollaan lähinnä keskitytty siihen,että menee alunperin hvyin maahan eikä ainakaan suoraan lonkalle.

Sunnuntaina mentiin sitten paimeneen. Jännitin etukäteen ihan liikaa. Muistissa oli ihan liikaa viime kesän lievästi  sanottuna kiihkeä Routa. Mutta tilalla olikin itsensä hillitsevä kiltti Routa. Flänkit oli nättejä, joskin käskyihin tarvii tietysti pienen kroppa avun, jotta meni oikeaan suuntaan. Meni kiltisti maahan ja teki nättiä poispäin ajoa niin pienessä tilassa. Ohhoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti