22 maaliskuuta 2012

Toko-torstai

Toko sujuu torstai-teema oli tänään. :) Pari päivää treenailtu sisällä ja pihassa, joten oli kiva mennä välillä jonnekkin muualle. Kotona ollaan tunnaroitu, perusasentoiltu, kaukoiltu. Kaukoissa on vähän turhan malttamaton, tunnari sujuu ja perusasennotkin.

Treenailtiin länkkärin parkkipaikalla. Reunoilla kummia ilmapalloja ja vaikka treenattiin sivussa, oli ihmishäiriötäkin.
-Seuruu. Tiivis, mutta pää mielestäni pysyi hyvin. Tein paljon stoppareita ja käännöksen jälkeen stoppeja. Roun pepa menee tässä treenissä helposti aavistuksen mun jalan taakse. Tuntuma oli kiva ja tiiviydestä johtuen myös konkreettinen...
-Jääviä peruttaen ja random järjestyksillä. Onnistumisprosentti täydet sata. Istumiset oli nopeita, samoin seisomiset, mutta voimakkaammin olisi voinut mennä maahan.
-Kiertämisen kautta eteen ja kerran stoppi. Tuli ekalla hippulat vinkuen ja ilmeisesti pallon kuvat silmissä. Tajusi ennen törmäystä mokansa ja lähti omatoimisesti kiertämään uudestaan, jonka jälkeen korrekti eteentulo.
- Loppuun vielä kaket. Palkka ekasta istumisesta ja treeni sai jäädä siihen. Odotutin ennen käskyä melko kauan, joten tähän oli hyvä päättää treeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti