27 huhtikuuta 2012

Koulun pihalla torstain tokoilut ja sain taas leikkiä myös nipo-tätiä, kun komensin naperoita olematta vandalisoimatta julkista omaisuutta. Koiraharrastus on selkeästi nostanut mun uskottavuutta, vaikka en edellenkään ole omien koirien silmissä aina kovin vakavasti otettava tyyppi. Tänään ei kuitenkaan ollut Roullakaan diipailu päivä. Tein taas sivulle tuloja.. Tosi hyvällä asenteella meni ja oli kovin säpäkkänä.
Tein tänään vielä kaikki jäävät, ihan vain katsoakseni miten ne menee. Istumisessa tein ekalla toistolla ihan pienen avun, jonka jätin toistolla pois. Muut asennot meni myös hyvin. Ihan ekalla lähdöllä tein suunnanvaihdoksen keulimisen takia ja sitten parissa kohdassa palkkasin seuraamisesta, kun teki hyvin.
Luoksetulon tein kisamaisena ja sen jälkeen piti tehdä suoria, mutta ne sitten hajosi ja tuli pomppuja/ennakointia  ennen kuin sain sen taas juoksemaan kovaa pysähdyskohdan yli. On tää vaikeeta.
Noutojakin tehtiin vinoista kulmista ja tämäkin tuntuu vaikeelta. Loppuun tuli kaksi tosi hyvää toistoa, joista palkkasin.

Perjantaina oli treenitreffit Elinan & Nokin kanssa. Pikku "maalaiskoira" cityssä oli kuin lapsi huvipuistossa. Kaikki on niin siistii! Tosi rentouttava retki siis pysäkiltä Educariumin kentälle
-Seuruun aloituksia. Naksuttelua keskittymisestä ja päänpidosta. Tuntui ihan kivalta.
-Luoksetulo. Voihan pomppasu. Tein lelun kanssa muutamia suoria ja kyllä se pomppukin taas tuli. Tiukkana nyt kriteerin kanssa. Ei pysäytystä tai edes suoraa pomppujen kanssa.
Tauko
-Merkkiä. Yksi pomppaisu merkin takana. Tein läheltä ja palkkasin pallolla meidän väliin. Sitten kokeiltiin naksuttaa ennen pomppua. Näytti noin ylipäätään paljon paremmalta kuin vielä pari treeniä sitten.
-Vinoja kommeja kapulalla ja ilman. Annoin nyt sitten aika paljon apuja, jotta tulisi suoraan. Pitää kehitellä tähän joku hauska leikki,että sen saisi kunnolla hiffamaan ajatuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti