26 huhtikuuta 2012

Jälkeä ja häiriötokoa

Käytiin hieman treenimässä lapsihäiriössä. Olikin aika paha, kun naapuruston lapset olivat hankkineet skeittilaudat sekä polkuauton. Ohjattavuus ei ollut ihan kunnossa kys. autolla ja vierestä mennessä oli Roun mielestä aika haasteellista pitää kontaktia.
-Sivulle tuloja ja siitä sai suoraan käydä leluun kiinni. Hanskasi loppupeleissä hyvin ja eikä  parin metrin päässä ohittavat härvelitkään enää saaneet kontaktia tippumaan. Tosi lyhyitä toistoja, pääasiassa sivulle & muutaman sekunnin kontakti. Palkkailin myös tarkoituksella häiriön ollessa lähimmillään. Kyllä se pystyy ja osaa, vaikka vähän oli jännää.
-Näiden välissä tein rentoutumisen vuoksi puun kiertoja, pääasiassa ihan vain juostaan kovaa kiertoa. Yhden kerran stoppi ja kerran eteen asti.
-Tunnari kertaa kaksi. Ekalla vapautin puolessa välissä matkaa leluun. Eka toisto oli hyvä, tokassa oli vähän epävarma kapuloilla. Tuodessa sitten jäi odottamaan vahvistusta, kun sitä ei tullut, tuli kuitenkin eteen istumaan, josta palkkasin. En uskaltanut kokeilla enempää samalla kertaa.

Takapihalla kyttäämässä


Illalla jäljellä ja vähän yritystä esineistä. Viimeinen ei mennyt siis ihan putkeen. Olisi halunnut taas käydä tarkastelemassa rajat eikä lähtenyt sinne, minne oli tarkoitus... Sitten oli eka ällöesine, jota ei tuonut kunnolla loppuun asti. Piti sitä yhdellä kulmahampaalla kiinni ja tiputti viiden metrin päähän,että tossa on ällö muovipossusi. Käskyllä sain sen tulemaan eteen, josta sitten palkkasin. Lapanen sen sijaan nousi hyvin. Esineet taas mielikuvin.
Jälki oli 390 metriä pitkä ja sillä oli kolme keppiä. Meni aika uu:n mallisesti, kun annoin jäljentekijälle vapaat jalat. Ekalle kepille jäljesti hyvin ja sitten taas vauhti nousi ja vähän pyöri. Ihan hyvin teki töitä, välillä palasi tarkastelemaan meniköhän se nyt näin. Kaikki kepukat löysi Routa ja sehän on pääasia.

Pelkkää oottelua tämäkin ilta..

Nenä vie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti