30 huhtikuuta 2012

Viikonlopun treenailut metsässä & kentällä

Lauantai-illan tokoilut tehtiin Aurassa. Joskaan varmaa ei ollut oliko kyseessä tuleva koepaikka vai ei. Luulisi,ettei Auran kokoisessa kylässä kovin montaa koulua/kenttää ole, mutta ilmeisesti siellä asuu hyvin sikiävää sakkia.
-Seuruulla aloitettiin. Ekalla pätkällä hajosi tokan käännöksen jälkeen. Sen jälkeen saatiin onnistuneita pätkiä ja mun pitää opetella kävelemään hitaammin..
-Luoksetuloa namileikillä ja kyllä Rou söi meidän edellisenä päivänä käristettyjä juustomooseksia. Muutama tosi kiva stoppi ja ei pomppuja. Annetaan tälle tyylille toinenkin mahdollisuus ja sen kriteerin kanssa pitää olla huolellinen.
-Jäävät. Maahanmeno oli hyvä, seisomiseen tuli jokin ihme ajatuskatkos ja kääntyi perään. Toistolla teki hyvin kokonaisena ja pysymisestä palkaten.
-Noudossa ei osaa jarruttaa kapulalle, mutta muuten teki ihan siistin työn. Ehkä oisi voinut luovuttaa likempänä, mutta en jäänyt nillittämään siitä.
-Kaukot. palkkasin tokan istumisen. Oli skarppi, vaikka jätössä tuntui jäävän huonoon mielentilaa

Sunnuntaina käytiin jäljellä. Piti tehdä pidempi jälki, mutta tulikin kolme kulmaa,ojanylitys sekä traktoripolun ylitys, koska en hirveen montaa kertaa uskaltanut loikkia ojan yli. Rou lähti ekana takajäljelle,josta palasi itsekseen takaisin päin. Uudella yrityksellä oikeaan suuntaan ja taas oli vauhtia tassuissa. Eka keppi jäi metsään,   mutta muut kaksi  nousi hyvin. Kulmat suoritti mallikkaasti ja ojan ylityskin oli ihan pala kakkua tällä kertaa. Tarkoituksena illalla vasta jäljellä,että ruoka kelpaa hyvin ja hyvinhän se kelpaskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti