24 huhtikuuta 2012

Kurssia ja maanantain tokottelut

Tokoilut Rieskalähteen koulun pihalla. Tuli taas todettua,että en saisi treenata, jos olen liian rento, koska sitten koirakin löysäilee. Ei voi vaatia asennetta koiralle, jos itsekään ei ole asenteella liikkeellä.
-Häiriökontaktia. Tehtiin nyt niin,että keskeytin koko homman, jos kontakti tipahti. Näitä lisää ja pitää muistaa palkata nopeammin,ettei tulisi epäonnistumisia.
-Kapulan luovutusta vinosta. Kova on yritys ja sinnepäin menee. Nyt löydettiin oikeat avut, joilla voi auttaa. Onneksi ongelma on ainoastaan ohjatussa ja sinne evl:ään on kuitenkin matkaa. Ehtii siis treenata!
-Kaukoja ja niiden jälkeen asennossa olemista, josta sai ampua lelulle.
Tauko
-Seuruun aloituksia. Ensin oli ihan diipailua, mutta kun multa löytyy oikea draivi, niin koirakin toimii.
-Luoksetulon pomppuloikkaan uusi kokeilu. Tarkoitus oli näkyvän lelun kanssa ottaa suoraa luoksetuloa ja jos pomppu tulee, vetää lelun mahdollisuus pois. Ei esittänyt mitään pomppua vaan tuli tosi matalana ja lujaa!

Tiistaina treenattiin Lentsun kurssilla.
-Kaikki jäävät. Seuruu niissä sitten hajoili ja lähti keulimaan. Yhdellä täyskäännöksellä, vähän heräsi.  Seuruuta ollaan tässä välissä tehty peilien edessä. Ja tiistai-illalla Sami häiriköi ja Rou otti asian vakavasti. Ei ollut ollenkaan diipailu-meininkiä, mitä esitti sitten noissa jäävissä. Tein seuruuta pari askelta erikseen ja siinä tuntui asennoituvan eri tavalla. Asennoista seiso ja maahan hyvät & nopeat. Istuminenkin nopsa, mutta tarvii siihen sen avun, höh.
-Jäävissä pysymistä. Treenattiin kaikki koirat samaan aikaan ja muutaman kerran löpsähti lonkka-asentoon makuussa, ohottelin vain ja tehtiin uudestaan.
-Paikalla makuu. Meni hyvin alas ja palkkasin namilla maahan. Oli katsellut jalkapalloilijoita, mutta oli mun mielestä järkevämmässä mielentilassa kuin viimeksi. Vaikka paikalla olo tehtiin heti lelulla riehumisen jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti