30 toukokuuta 2012

Laimee sirkus

Tiistai oli tokoa täynnä.  Pihalla tehtiin päivätokot. Ensin tunnaria, jossa oli jotenkin epävarmana haistelussa. Hirvittämän monet tarkistelut ja toistolla nosti omankin pariin otteseen ennen kuin toi. Molemmilla toistoilla kuitenkin oma kapula noudettiin. Ruudun paikkaa harjoiteltiin tosi läheltä ja alkuun taas vasemmalle puoltaen. Muutamat muistuttelut ja oikea paikka alkoi löytyä.
Tottakai piti treenata sitä seuruuta myös. Yhden kerran huomautin tipahtamisesta ja sen jälkeen tuli hieman edemmäs, johon en nyt sitten puuttunut.Aloitettiin jokainen toisto vähän pidemmällä perusasennossa olemisella, joista palkkasin tokan ja tokavikan toiston. Käännöksetkin sujui kontaktin suhteen hyvin. Huomasinpa senkin,että oma vauhti oli kohtuullisen hidas. 
Routa sai harjoitella makailemista sen aikaan, kun Tahvo teki. Vähän tuli piippausta, kun Tahvo sai lelupalkan ruudusta, mutta komennuksella hiljeni. Tahvon tekeminen ei ollut kovin korrektia. Intoa oli enemmän kuin malttia. :D


Illalla yritettiin saada häiriötä lähikentän sirkuksesta. Aika laimeeta. Enemmän häiriötä saatiin siitä,että Una & Heikki treenasi ihan vieressä. Treenattiin sitten kuitenkin kontaktia ja vähän seuruutakin, luoksetuloa, noutoa & kakeja.  Seuruu toimii paremmin hitaammalla rytmillä, joten mentiin sillä, jotta saatiin onnistumisia. Kaukoissa häiriintyi takana olevasta häiriöstä ja pää pyöri. Pitää treenata tätä vielä lisää. Illalla tein kotona vielä niin,että palkkasin liikkeiden välissä ihan vain kontaktista & staffit häiriköi taustalla. Luoksetulot oli hyviä, yksi läpi ja kierron kautta stoppi. Sen sijaan noudossa oli puhti jo vähän poissa ja palautusvauhti oli laimea, mutta hyvin ja suoraan eteen.
Kotiin mennessä Rou kertoi,että pk-ura kyllä sopii hänelle. Kielsin ensin kiskomasta kuusen alle ja ihmettelin,että mikä ihme siellä niin pienen paimenen mieltä kiinnostaa. Tempaisi sitten uudestaan ihan hollilla ja palasi pieni kukkaro suussaan takaisin. Toki omatoimiset löydöksetkin on palkan arvoisia. Kukkaro ei kyllä taida löytää omistajaa, sillä se oli tyhjä vailla sen enempiä tuntomerkkejä.

Illalla kotona säädettiin vielä eteen-sivulle leikkiä, pidettiin kapulaa ja vielä seuruun käännöksiä. Kyllähän me kotona osataan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti