28 toukokuuta 2012

Hiljainen kylä

Kesä on nyt, joten mökille kävi meidänkin hunnilauman tie. Käytiin kuluttamassa rks:n kenttää ja etsimässä epätoivoisesti häiriötä torin laitamilta. Kontaktitreenit meni ok, tosin sitä häiriötä ei ollut paljon. Pari räksyä ja muutama ihminen terassilla aamupäiväkahvilla.
-Hyppy. Paloina ja kokonaisuutena. Tosi hyvin.
-Kaukot. Palkka ekasta istumisesta ja vikasta maahanmenosta. Otin etäisyyttä reilut metrit. Käytännössä lähempänä kymmentä kuin viittä.
-Nouto. Otti nopeesti. Olisi pitänyt poimia ja palkata tämä, eikä pysyä suunnitelmassa. Luovutusasento sitten hieman puoltaa oikealle. Tein tätä sitten ihan muutaman toiston erikseen lyhyemmältä matkalta ja pitää muistaa se vasemman käden olemassa olo, koska siitähän tämä tod.näk johtuu.
-Ruutu. Tässä taas taisteltiin paikasta, joka ei ollut keskellä vain vasemmalla laidalla tai vaihtoehtoisesti hieman yli. Kaksi onnistunutta toistoa viimein. Tässä välissä pidettiin juomatauko. Molempien päät taisi savuta, kun ei meinannut millään onnistua.
-Avoimen jäävät kokonaisena ilman loppu pa:ta. Näissä ei mitään vikaa.
-Luoksetulo. Kisamaisena, palkka stopista ja erikseen palana loppuosa. Aika pätevästi, vaikka stoppi olisi voinut olla vieläkin voimakkaampi.
-Seuruuta- Alkuun kontaktitreeniä ja sitten käännöstreeniä. Ihan kivasti, kun ei ollut sitä häiriötä..

Näiden lisäksi käytiin metsälenkillä tekemässä keppi-ilmaisuja. Muuten vain nautittiin lämmöstä ja merestä.

Uudet mökkinaapurit

Pientä keppikateutta

Routa & meri

Miten Oivasta on aina tämmöisiä kuvia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti