10 toukokuuta 2012

Myöhäistreenit tkk:n kentällä & torstai-illan viimeistelyt Aurassa

Keskiviikko tkk:
Tarkoitus oli lähinnä mennä testamaan sujuuko hyppy, kun sitä en olekaan kahteen viikkoon treenannut. Sakemanni kentällä oli vielä ihmisiä, mutta koirien osalta treenit näytti olevan loppua. Aika häiriöttämät treenit siis.

-Seuruuta. Palkkailin eri kohdista. Sivulle tuloista, pysähdyksestä, täyskäännöksen jälkeen ja juoksuosuudesta. Alkuosuudella kauhoi vähän etujaloilla ilmaa(noutaja-tanssi), mutta kriteerinä mulla on nyt ollut ei hyppyjä eikä kontaktin tippumista, joten tätä en erityisemmin karsi. Se hävisikin jo toisella toistolla pois, kuten arvelinkin. Piti tiiviisti kontaktia ja oli mun mielestä ehkä puolisenttiä edempänä, mutta pysähtyi perusasentoon normikohtaan, joten ehkä kuvittelen vain, koska piti sellaista kuikelokaula-kontaktia. Torstaina saa toiset silmät katsoa tarkemmin.
-Luoksetuloa. Kenttä on iso, joten pääsimme aloittamaan super pitkältä matkalta.  Kävin palkkaamassa odottamisesta, kun oli niin pätevänä tönöttämässä. Toisena noin kisamatka, jolle stoppi pallonheitolla. Sama tehtiin suorana ja oli pätevä! Sen jälkeen vielä kaksi toistoa seisomisesta loppuosaan. Ekalla tuli sillä tavalla ärsyttävästi vinoon,ettei ollut vino vaan ei ollut ihan keskellä niin kuin haluaisin. Mä teen tietysti itse hallaa palkkailemalla ehkä keskimäärin enemmän jalkojen välistä, mutta oikealla kädellä, jolloin lelulle pääsee nopeammin, kun on valmiiksi hieman oikealla. Yritän päästä tavasta eroon ja palkata vasemmalla kädellä, mutta on vaikeeta muistaa ennen kuin tulee näitä mokia tasaisin väliajoin.  Toistolla skarppasi ja tuli luotisuoraan eteen, joten siitä ansaittu palkka vasemmasta kädestä...Aviomieheni sanoisi,että toko-niuho on taas päässyt valloilleen. :D
-Molemmat jäävät suorapalkalla. Keulii, jos lelu on kädessä. Kommentoin ja palkkasin sitten oikeasta kohdasta. Jäävissä ei mitään vikaa.
-Hyppyä ensin leveämmällä pk-esteellä. Kaikki palat kunnossa. Saattaa himpun ennakoida istumista, mutta en alkanut viilata. Täytyy vaan lauantaina olla nopsa. Huutelin itse käskyä ennen takaisintulo-käskyä ja hyvin pysyi. Toiselle kentällä toko-esteelle meno oli vapaamuotoista ja enhän mä huomannut,että siellä oli pupu tyrkyllä. Rou karautti perään ennen kuin ehdin kissaa sanoa ja hävisi metsään hirveän saalishuudon saattelemana. Vislasin ehkä pari kertaa ja tuli takaisin. Treenattiin hyppy, niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Siinä pallolla palkatessa meinasi luikahtaa toisen kerran jahtiin, mutta nyt oli mullakin aivot toiminnassa ja koira maahan ennen kuin ehti kadota toistamiseen. Hirveesti näitä juttuja ei olla treenattu, kun tähän mennessä on ollut niin kiltti tai minä nopea käskyttämään.

Aurassa sitten torstai-illalla. No ei ihan mennyt putkeen. Saatiin aikaiseksi noutokriisi. Alkuun siis ei malttanut odottaa edessä vaan siirtyi kapulan kanssa sivulle. Sitten korjattiin yksi vino ja siitä soppa syntyi, ei tuonut sitten ollenkaan mulle asti. Loppuhöntsäilyssä sain tämän auki, kun leikkien tehtiin.
Luoksetulo oli toinen joka ei ihan mennyt nappiin. Pahin oli se,ettei malttanut pysyä seisomisessa. Mutta tässä osasi kuitenkin tulla eteenistumaan.
Jäävissä oli hyvä. Itse tein jonkun käsi heilautuksen, mutta en nyt stressaa niistä. Ei tehnyt mitään liikkurin käskystä, joten tyytyväisiä ollaan siihen.
Seuruussa oli ihan kiva. Täyskäännöksen tein liian nopsaan, eikä päässyt mukaan. Mutta tästä jäi hyvä fiilis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti