07 toukokuuta 2012

Tokoo ja tokoo

Lähikentällä oltiin. Hieman ahisti olla lähellä skeittareita ja meni siihen jäykkään moodiin, mutta kyllähän se pystyy sielläkin olemaan. Skeittareista ei ole kyllä ennen häiriintynyt, mutta nyt siinä oli mopoja ym. porukkaa.
-Seuruuta. Välillä palkkasin sivulle tuloista ja siinä kontaktista. Vas. käännöksiä ja täyskäännöksiä tein muutaman erikseen ja sitten lyhyissä seuruussa. Puutuin nyt kontaktien tippumiseen. Lopuksi saatiinkin kolme onnistunutta toistoa, jossa kontakti pysyi.
-Luoksetulon stoppausta kiertojen kautta. Kaksi stoppia ja monta suoraa. Molemmista heti pallo. Suorat tuli hyvin, tosin aikaisessa vaiheessa jessasin.
-Kaukot. Tässä näkyi se ahistus häiriössä. Teki tosi jähmeesti vaihdot ja alkuun jätti istumiset puolitiehen. Otin kokonaan uudestaan ja palkkasin kunnolliset vaihdot, vaikka ihan norminopeuteen ei päässyt.
-Paikkamakuu. Kävin piilossa. Oli ihan ok.

Maanantaina tehtiin myöhäiset tokot. Rou oli ihan liekeissä. Riehui patukan kanssa hulluna. Oli kyllä sellaiset sykähdyttävät treenit.
-Noutoa. Kaksi toistoa, toinen superpitkältä matkalta ja toinen normiheitolla. Molemmista palkka erikseen istumisesta. Lisäksi kaksi toistoa loppuosasta, toisesta palkka irrotuksen jälkeen ja toisella sivulle. Kaikki eteentulot suoria ja piti hyvin. Huomasimpa,että olen tiedostamatta opettanut irrotuksen antamalla koiran tehdä koko työn.  Lauantain koulutuksessa ajattelin vielä, että täytyypä opettaa luovutukset noin, mutta nyt ei tarvikaan opettaa. :D
-Luoksetuloa. Pitkä matka, lyhyt matka, kisamatka stopilla ja ilman.Eikä tullut yhtään pomppua. Mitä ihmettä? Yhden kerran meinasi varastaa. Ohottelin vain ja peruutti maahan tästä. Mutta toistolla oli ok. Nyt sitten kääntyilin matkalla ja en ainakaan nähnyt kummempaa pään kääntelyä. Tosin ei ollut paljon häiriötäkään, kuka hullu nyt enää arki-iltana kymmenen jälkeen liikkuisi.
-Loppuun vielä sivulle tuloja ja siinä kontaktia. Tämäkin hyvin.Häiriönä kiimaisten kissojen huuto. On meilläkin häiriöt... Tein näitä jo päivemmällä pihalla isosta olkkarin ikkunasta peilaillen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti