12 toukokuuta 2012

Aura ja sadesään tokot

Vikana suoritusvuorossa, joten oottelua taas tuli harjoiteltua.
-P.makuu(10): Routa kävi pussaamassa Ralfia juoksutarkastuksessa, ei vaan malttanut olla. Tosi hyvin koulutettu koira mulla..  Meni vähän hitaasti alas, mutta ylös nousi hyvin Mitään tietoa ei ole, miten oli ollut. Mutta action oli suoraan edessä, joten varmaan melko skarppina.Tassut oli ihan täsmälleen samassa asennossa, kun tulin takaisin.
-Seuruu(8,5):Toka täyskääännös oli huonompi ja juoksuosuudessa pomppelehti. Pa:t mielestäni suoran tuntuiset.
-Liikkeestä maahan(10) Teki just niin hyvin kuin osaa. Seuruu ois voinut olla inan siistimpää.
-Luoksetulo(8,5): Tuli hyvin, stoppi tosi hieno! Mutta sitten liikahti liikkurin käskystä. Eteentulo oli suhteellisen suora ja sivulle tuli notkeesti.
-Seisominen(9). Ennakoi taas sivulla istumisen.
-Nouto(8,5) Meni kovaa ja taas jarrutti huonosti. Tuli ihan sikamaisen kovaa myös takaisin ja luovutusasento oli tiivis, onneksi ei törmännyt sentään. Siisti luovutus ja kivasti sivulle.
-Kaukot(8,5): Muuten ok, mutta jäi katselemaan jotain hässäkkää vikassa maahanmenossa ja meni puolittain vain maahan,että jouduin antamaan toisen käskyn.  Muuten sellaiset säpäkät vaihdot.
-Hyppy(9,5): Olin nopea istu-käskyn kanssa, joten ei ennakoinut. Kivasti takaisin ja suoraan. Sivuasentoon siirtyminen ei niin sutjakka, mutta ihan ok:sti kuitenkin.
Kokonaisvaikutus 9. Kommenttina,että vilkas koira on, mutta kivasti on siitä huolimatta hallinnassa.


179,5 pistettä oli saldo. Sillä irtosi luokkavoitto ja menolippu voittajaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti