05 toukokuuta 2012

Christan opissa

Sukeltaa..
Leluu!!
Ehdittiin 40 minuutissa tekemään kaksi liikettä. :) Tuli taas tosi paljon ajatusta ja ennenkaikkea toivoa sekä treeni-motivaatiota. Mun pitää olla niiden omien kriteerien kanssa tarkempi, eikä yhtään lipsua ja heti puhaltaa peli poikki, jos jotain tulee.

Seuruu:
-pomppelehti ja teki nyt keskimääräistä huonommat täyskäännökset. Kontaktikin putoili ihmismassaa kohti mennessä. Erikseen piiperryksenä tekee hyvät täyskäännökset, nyt vain pitäisi yhdistää samoin kriteerein liikkeeseen. Pomppimiseen ja muuhun epäkorrektiin toimintaan käytettiin normin ohottelun sijaan "käy siihen"-käskyä. Tuntui toimivan, oli todella paljon selkeämpää sekä mulle että koiralle. Mullekin palautui vähän usko siihen,että kyllä tästä seuraaminen tulee. Käännöksissä pitää olla pään kriteerissä tarkkana ja nyt sitten vaikka vähän aikaa kytätä,ettei se pää pääse huomaamatta laskemaan. Palkkauksiin selkeä vapaus, vaikka palkkaisi namilla, jotta ei tule vahvistettua pomppimista tms.

Lentävä bordercollie, Routa

Luoksetulo:
-Kriteeriksi pitää ottaa matalana juokseminen ja päättää hyväksyykö keinulaukan vai ei. Pelattiin matkojen kanssa, jotta saatiin pomppua esiin tai ei. Pari kertaa lällättelin lelun kanssa yksinään ja tosi nopeesti hiffasi jutun juonen. Tässä treenissä ilmeni myös,että jätössä on levottomuutta ja fokus hajoilee. Kokeiltiin sitten yllätyksellisyyttä eli lähdin juoksemaan kesken matkan. Roulle siis ajatukseen,että mua kannattaa pitää silmällä.

Kuinka monella on kahdella jalalla juokseva koira?
Paljon tuli katselemallakin ajatusta. Mun kauko-fiksaationkiin tuli uutta ideaa. Nyt vaan nukutaan väsymys pois, jotta pääsee heti huomenna treenamaan. :D Kuvat on jälleen kerran Sirpa Saaren kuvaamia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti