25 kesäkuuta 2012

Juhannusta

Aaton vietto aloitettiin tokottelemalla lähikentällä.
-Ruutu: Kosketusalusta, tyhjä, tauko ja kosketusalusta. Nyt kaikinpuolin hyvin. Tyhjän meni ihan reteesti keskelle.
-Seuruu. Aika nätisti kulki. Eka vasuri oli vempula, mutta sen jälkeen oli hyviä. Neljä lyhyttä pätkää ja vikasta lelu heti ensi askeleista.
-Metalli. Kiersi hyvin ja otossa kilahti, mutta sen jälkeen piti hyvin, josta irtosi vauhtipalkka.
-Luoksetulon vika pätkä. Peruutuksen kautta maahan ja siitä loppuosa. Palkkailin eri kohdista ja sain sen tulemaan ihan hitsin kovaa n. kymmenen metrin matkan.

Aattona meillä oli vieraita ja juhannuspäivänä lähdettiin mökille. Treenasin vähän mökin pihalla. Ei tuntunut hyvältä ja koirakin höselsi. Seuruun teki hyvin, mutta kaukoissa oli sitkee ja tunnarissa oli söhelö. Puunkiertoja tein loppuun, jotta saatiin molemmille hyvä mieli. Sunnuntaina illlalla treenasin vasta kotipihalla. Lähetin Roun kauemmas maahan ja kutsuin siitä. Naksautin välistä ihan lähdöstä ja välillä eteen istahtamisesta. 3-4 toistoa ja vauhti kasvoi kerta kerralta. Voisi  jo sanoa onnistuneeksi treeniksi. Metallissa palkat pelkistä nostoista sekä namitin kontaktin palautuksen ennen käskyä. Lopuksi vielä kaket. Vaihtojen välissä pelkkiä painonsiirtoja ja kävin palkkaamassa taas niin,että paino olisi silloinkin takajaloilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti