02 heinäkuuta 2012

Viime viikolla ollaan kyllä treenattu, vaikkei blogi olekaan päivittynyt. Useammassa eri paikassa ja kiitos kuuluu myös treeniseuralle, kivoja treenejä on saatu aikaiseksi. Routa on tuntunut tosi kivalta.

Maanantaina aloitettiin Ruskolla. Oli riskibisnestä aloittaa seuruulla ja siltä se sitten näyttikin. :( Ruutu menee nappiin, kun on nauhat. Mitään suuntaan tai toiseen puoltamista ei tullut.  Luoksetuloon kerättiin sitä vauhtia vikaan osioonkin. Koitin taas reseptiä, jossa palkkailen eri kohdista.
Paikalla olot oli ihan ok. Pää vähän pyöri ja makuussa heitti lonkalle just, kun palattiin koirien luo.
Viimeiseksi tehtiin tunnari. Siinä edelleen puuttuu varmuus ja tarkistelee kauheasti. Oma tuli ja siitä palkka.

Tiistaina Routa oli mukana kauppareissulla ja teki häiriötreenit. Ihmisiä oli ihan pipona ja kärryt kolisi, mutta Rou ei tiputtanut yhtä ainutta kertaa kontaktia. Tehtiin myös seuruuta ovia kohti ja ihmisten välistä. Onnistuneet treenit siis. Lisäksi luoksetulo ja tunnarin palautus.


Keskiviikkona treenattiin Kotimäen koululla. Häiriökontaktilla aloitettiin ja teki ihan ok. Vähän korvat heilui. Kaukoissa sen sijaan liikauttaa välillä toista takajalkaa. Pääasiassa kai seiso-maahan vaihdossa. Painonsiirrot onnistui käskyllä, vaikka ihmisiä oli ympärillä. Luoksetulon otin kiertojen kautta ja stoppeihin annoin isot avut. Mutta oli kyllä sitten hienot stopitkin.


Torstaina tokoiltiin tutulla lähikentällä. Häiriköitynä meni palloon, mutta oli ihan ok muuten. Ruudussa oli taas nauhat ja bongasi sen jo hyvin kaukaa. Pientä ennakoimisen makua lähdössä, joten otettiin uusiksi pelkkä lähtökäskytys niin,että palkan sai pyllyn pysymisestä maassa. Vieraan metallin poimi hyvin ja siitä tulikin vauhtipalkka.
Tunnarissa oli epävarma ja tällä kertaa poimi väärän. Toistolla oma. Kokeiltiin ottaa pelkkä haistelu+paluu ja tämä menikin hyvin. Kaukoissa oli edelleen sitä toisen takajalan liikettä, joten siihen pitää nyt tarttua.


Lauantaina treenattiin  metristä pallon kanssa ja tokon hyppynoutoa. Hyppytekniikasta en mitään ymmärrä, mutta sen verran siistin näköisesti hyppää,etten usko mitään suurempaa ongelmaa tästä tulevan.Hyppynoudosta palkkailin ensin pelkkää paluu matkaa ja sitten vasta kokonaisena liikkeenä.
Pidemmät tokotus-treenit oli sitten erikseen. Jäävissä oli nyt joku sekoitus moodi ja tarjosi seisomisen sijaan istumista, joka oli kieltämättä nopsa. Pientä jankkausta ja palasi kuulolaite, asennot toimi loppujen lopuksi kaikki. Seuruussa oli aika korkeella ja pikkasen ehkä painoi. Perusasennoista palkat. Luoksetuloa kierroilla ja stopit hyvät ilman apuja.
Ruudussa ei nauhoja, mutta kosketusalusta apuna. Voi-tyylisenä hyvin. Merkin kautta sitten puolsi merkillä ruudun suuntaan ja sehän ei käy päinsä. Palkkasin muutaman hyvän merkin ja sitten hyvästä merkistä palkaksi vihdoinkin sinne ruutuun. Loppuun vielä merkin ja ruudun edestakaisin suhaamista.
Ihan viimeisenä se tunnari. Odotutin mielestäni pitkään ts. kauemmin kuin liikkurin kanssa, mutta teki tietty superhyvän tunnarin..

Sunnuntaina teemana oli palkattomuus. Teemansa mukaisesti meni hyvin, mutta teknisiä virheitä tuli.
Ruudussa oli hieman kääntyneenä vasemmalle. Stoppasin kyllä käskyllä, joten voi johtua siitäkin ja siitä toki,ettei ollut nauhoja. Sivulle tuloon käsiapu ja tulikin tarkasti. Kisapalkan kautta metalliin.  Heitin aika kauas, mutta R kohdisti katseensa vielä kauempana sijaitsevaan roskaan ja huomasi vasta kohdalla,että eihän tämä ollutkaan kapula. Löysi kuitenkin oikean esineen nopeasti. Luovutusasento vino ja sivulle tulossakin oli huolimaton. Korjasi kuitenkin itsensä suoraksi ennen kuin ehdin edes kissaa sanoa. Tästäkin kisapalkka. Seuruuta ei tehty pitkää pätkää, koska se oli niin älyttömän kivan tuntuista,etten malttanut olla palkkaamatta parin käännöksen jälkeen.
Toisessa setissä ekana liikkeenä liikkeestä istu. Istuminen tuntui menevän nopeasti, mutta nosti hieman toista tassua, kun kävelin taakse. Tästä suoraan tunnariin, jossa poimi oman heti, mutta haisteli vielä varmuudeksi viereisen ennen kuin lähti tuomaan. Tunnarista kuitenkin super palkat eli koko iltaruoka. Kotona sitten hinkattiin vielä suoria eteentuloja kapulalla ja ilman.


Lisäksi ollaan viikon aikana keretty käymään lampailla kahteen kertaan ja kerran tehty esineruutu. Torstain paimennuksissa oli selkeesti paremmalla mielentilalla, kun ei ollut päässyt kuuntelemaan meitä ennen olleita alkeiskurssilaisia ollenkaan toisin kuin maanantaina. Tänään sitten taas uudestaan..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti