11 kesäkuuta 2012

Kuopiossa

Tuliaisiksi lupaamani kalakukot unohdin ostaa, sen sijaan Roulle ostin hyvästä työstä pinkin narupallon.. Kotiutumisen kunniaksi nukuttiin sellaiset 11h, joten nyt jaksaa taas raportoida..

Menomatka ei ollut täydellisen ja suunnitelman mukaisin. Orivedelle pysähdyin sovituille paussitreffeille. Kiitos tuhannesti paussiseurasta. Matka taittui mukavammin, vaikka autossa sitten Rou ei ollut puheliainta seuraa. Ensin eksyin Jämsässä. Tomtom olisi halunnut tehdä miljoonan kilsan kierron yhden siltatyöntakia ja kännynavi taas oli muuten järkevämpi.Sitten tottelin taas vuorotellen toista ja sitten taas toista.. Aika turhaantui runsaasti, kun viittomat Jyväskylän suuntaan eivät olleet selkeät. Manauksia tuli muutama, onneksi kuulijana tässä kohtaa oli vain häkissä kuorsaava Routa.
Tomppa ei muutenkaan ollut kovin yhteistyökykyinen. Kuopiossa sen mielestä mun olisi kisaamisen sijasta pitänyt ajaa sillalta alas. Enpä ajanut vaan valmistauduttiin lauantaihin hyvässä seurassa rasvaisen pizzan & sidukan kera. Rou sai juoksennella espoolaisen poikakaverinsa kanssa.
 Kisapäivä meillä tarkoitti kehän odottelemista kolmeen kertaan. Viimeiselle setille otin liian aikaisin ja oli siinä jo selkeesti vähän väsyneempi. Otti siinä enemmän häiriötä ympäristöstä. Olen kuitenkin suoritukseen tyytyväinen. Tehtiin ihan omantasoinen suoritus, vaikka vika liike jäi vähän harmittamaan.

P.makuu(9): Tuomarin mukaan oli käännellyt päätään taakse, kun joku oli vinkuttanut takana vinkulelua. Meni maahan suoraan lonkalle. Etutassut oli taas täsmälleen siinä asennossa, kun oli jättäessä.Tapansa mukaisesti nousi nopsasti. Hyvä Rou!

Parin tunnin odottelut ja sitten uudestaan kehään. Tässä kohtaa toin sopivasti koiran kehän laidalle. Virittelin temppuilla ja remmillä leikkimisellä ennen kehään menoa. Tuli mukavasti yhdessä ja oli skarppi.

Seuruu(8) Oli tiivis ja koira oli hyvin innoissaan. Pärskytteli muutaman kerran ja vas. käännös oli huono, kuten aika usein treenatessakin. Piti kuitenkin muuten tosi hyvin kontaktin.  Fiilis tästä oli ihan huikea.  Enää siis työstettävänä vasemmalle käännökset ja paketti on kasassa. :)
Edit. Katsoin videon uudestaan ja nyt isolta näytöltä huomasin,että häiriintyyhän se liikaa tuosta tuletule-lirkutuksesta. Mä luuliin oikeasti,että otti kunnon pa:n, mutta sehän vain niiasi ja katsahti taaksepäin, mutta on heti liikkeelle lähdössä skarppina mukana. Voihan rähmä.
Liikkeestä maahan(9): Tipahti lonkalle. Tämä sai epäilemään,että viime viikon paimennuksista on tullut jumi. Sen verran pahan näköisesti liukastui aidan vieressä. Fyssarikäynti on yleensä korjannut siltä ainakin aikaisemmin nämä lonkalle menot.
Nouto(8): Koitti jarruttaa, mutta pitkäksihän se meni ja kapulan otto oli aika ruma. Toi hyvin eikä luovuttanut liian tiiviisti. Taisi hipaista kättä siirtyessään sivulle.
Hyppy(9) En itseasiassa tiedä, mistä meni piste. Voi olla,että osui taas vähän sivulle tulossa. En muista varmaksi. Hyppäsi hyvin, istui nopsaan ja tuli takaisin suoraan eteen. Perusasento oli suora.

Toiseen kehään taas ooteltiin ja otin sitten koiran liian aikaisin. Vaikutti jo vähän väsyneeltä, mutta teki parhaansa. 
Liikkeestä seiso(10) Niiasi pään kanssa takaisin tullessa ja ilmanuuhkutteli, mutta pysyi hyvin. Katsoin koiraan kun tulin takasin, joten vasta käskystä katseen siirto ja sivukäsky. Stoppi oli tyypilliseen tapaan terävä.
Kaukot(8): Katsahti muualle ja otti kontaktin sen näköisenä,että ups tulipa mokattua. Ei mennyt ekasta käskystä alas, joten tuplakäskystä pistevähennykset. Kaukot itsessään tosi hyvin. Katseli välillä liikkuria sen näköisenä,että etkö jo vaihda lappua. Avoimen luokan vaihtoväliä ehkä treenattu liian vähän..
Luoksetulo(6): Jäi hyvin. Tuli vain kohtuullisen kovaa ja pysähtyi hienosti. Ei pomppuja.  Takaviistossa tapahtui jotain ja jäi katsomaan sitä. Nytkähti ekalla käskyllä ja tuli toisella banaanilla väistäen häiriötä, Mutta suorassa oli siitä huolimatta. Ilme oli hieman ahdistunut, mutta hyvin sivulle. Jos olisin odottanut sekunnin pari pidempään olisi ehkä päässyt yli siitä,että malikka makaa mun takana kehänauhan vieressä.  Jossittelut on turhia, nyt meni näin ja sille ei voi mitään. Nokka kohti isojen tyttöjen luokkia, kunhan ensin opetellaan kääntymään myös vasemmalle.
Kokonaisvaikutus 9/10. Yhteensä potti 166,5p eli ykköstulos jokatapauksessa.

Lauantai-illan treenailusta kuvia. Kiitos Tiina!





Ihan tosi kivaa oli katsoa finaalia. Toiset vaan osaa, kisasta toiseen. Älyttömän hienoja suorituksia voittokolmikolta ja muiltakin.

Kiitos miljoonasti huoneseuralle. Ja anteeksi, että minä en ollut kovin älykäs huonekumppani ja koiranikin leikki huoneessa Justiinaa. Se kaulin vain puuttui matkasta...

Loppuun vielä videot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti