14 kesäkuuta 2012

Tokoo

Tiistaina tehtiin helletreenit hiekkakentällä. Ensin seuraamista, jossa sain vasemmalle käännöksetkin toimivammaksi.  Niistä palkat. Helposti menee vääntelehtimiseksi, mutta kaipa siitä korrektin vielä saa. Kiertojen kautta stoppeja. Maahanmenoon avut. Oli kyllä makean näköisiä molemmat stopit.
Ilman nauhoja ruudun paikka ei ole Roulle ihan selkeä. Nauhojen kanssa ilmeisesti vain ylittää etunauhan ja tietää siitä paikan? Ilman nauhoja ajautuu jotenkin sivustalle.  En jäänyt hinkkamaan enempää vaan otin loppuun ihan motivaatio-ruutuja pallolle.
Iltapuhteeksi kaukoja ja tunnaria. Tunnarissa taas haisteli useampaan kertaan rivin läpi, mutta oma nousi. Kaukoissa eka yritys maa-seiso meni pompahtamiseksi. Mutta se sitten jäi tähän yhteen erroriin. Ilmeisesti pääsi kauko-moodiin ja teki loput toistot siististi.

Keskiviikkona treenattiin illalla. Halusin reikäpäisiä ruutuja, joten tehtiin niitä lelulla. Seuruuta tein muutaman otteseen ja annoin taas kädellä tukea vas. käännöksiin. Nyt tuntui paremmalta,mutta oli tosi tiiviskin. Keskityin lähinnä maahan stoppeihin. Sekoitti nyt aika rankasti. Huomaa siis,että maahan ei ole pysäytetty pitkää aikaan noiden kahden avoimen kokeen takia. Tehtiin kierroissa ja paloissa. Loppuun vielä tunnari. Oli vähän liikaa häiriöhässäkkää ympärillä(=kaikki tokotavarat sivustalla lähellä kapuloita) Himmaili vauhtia molempiin suuntiin, mutta oma tuli kahteen kertaan. Otin vielä erikseen pelkän palautuksen.

Torstaina pihatokoilut päivällä. Tunnarissa palkkasin palautukset lennosta ja hipsuttelu oli vain eilistä unta vaan.  Tein vielä paluuosan erikseen eteenasti ja siinäkin oli mukavasti vauhtia. :) Kaukot sarjana ja oli tosi pätevä! Sarja is-sei-maa-sei, josta vapautus takapalkalle. Loppuun vielä terdellä neliökävelynä seuruuta. Ihme vempula se on vasemmalle käännöksissä, mutta kontaktin piti.
Illalla ajettiin Ruskoon. Aloitettiin ruudulla. 2 kertaa alustalle ja sitten kerran tyhjään. Hetsasin kunnolla ja kovaa män. Ruudun loppuosassa juoksi vähän mun ohi ja joutui rytmittämään itsensä takaisin sivulle. Pitää ottaa seuravaan treeniin tämä. Juoksutuksen väliin zedarin asennot ja kaukojen ekaa vaihtoa. Päädyin kakeissa palkkamaan ekan vaihdon ja sen jälkeen ihan vain keskittymisestä minuun päin. Zedarin asennoissa oli hyvä, treenattiin samalla mukaan lähdöt.
Luoksetulojen stoppien erottelussa ei ollutkaan enää mitään ongelmaa. Viimeiseksi pistettiin pienen paimentytön pää sauhuamaan ja sai tehdä erottelutreeniä. Mä istuin nurtsilla ja lähettelin koiraa kiertämään, ruutuun tai noutoon. Noutoon vähän empi ja meni muutaman kerran ruutuunkin, mutta loppujen lopuksi korvat oli kuulolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti