19 kesäkuuta 2012

Perjantaina pihatokot etupihalla. Tein kaukojen vaihtoja. Tällä kertaa nytkähti eteenpäin seiso-maa vaihdossa. Kaikki muut vaihdot testillä ok 15 metristä. Yritin vielä palkan suunnalla vaikuttaa,että paino niiasi vielä palkatessa taaksepäin. Josko sillä olisi jotain vaikutusta. Tein vielä nopeita noudon nostoja oman kukkapenkkimme istutuksia apuna käyttäen.

Sunnuntaina jatkettiin pihakuvioilla. Teemana noudon pidot, tunnari ja kaukot. Kaukot sujuu hyvin. Yhden treenin tein niin,että katsoin peilin kautta Roun vaihdot ja olin itse selin. Näin se itseasiassa oppi hyvin erottelemaan jäävien asennotkin, joten toivotaan,että kaukoihinkin tulee tällä varmuutta.
Tunnari ennen ruokakuppia ei mennyt käsikirjoituksen mukaan. Koiralla oli vielä ihan törkeän kauhean nälkä kahdeksan kilsan lenkkeilyn jäljiltä,että sen mielestä treenattiin vaan paluumatkaa noudosta.  Uusi yritys lisättynä lähetys kapuloille ja nenäkin löytyi. Vähän oli hätäisen olosta, joten tehtiin sitten tarkkuustreeniä.  Kapulat oli pystyssä seinää vasten, ihan kiinni toisissaan ja sitten vielä pitkänä helminauhana. Muutaman kerran hätäisyyksissään otti väärän ja sitä sitten voivoteltiin. Joskus oon saanut sen tällä ahdistumaan, mutta nyt oli niin hyvässä mielentilassa,ettei sitä vaaraa ollut. Entistä tarmokkaammin vaan lähti haistelemaan. Onnistumisprosentti kuitenkin 85, jos lasken mukaan sen ekankin toiston.

Maanantaina treenattiin pihalla ja tiistaina käväistiin lähikentällä. Kaukoissa avuilla sain kivasti painonsiirtoja taakse ilman vaihtoja. Siitä oli helppo saada onnistuneita vaihtoja. Kentällä tein sitten eri matkoilta ja s-m tuntuu tällä hetkellä vaikeimmalta.  Periaatteessa takajalat ei liiku tai ainakaan edestäpäin huomaa, mutta ei työskentele tarpeeksi taakse.
Seuruussa mentiin tiistaina harppaus eteenpäin. En tiedä, onko päässä syttynyt lamppu vai mikä. Mutta ne vasemmalle käännökset oli kivoja. Ei superhienoja, mutta paljon parempia. Häiriötä on ollut vähäisesti, joten kontaktikin pitää. Lähinnä käveltiin neliötä muutamin välipysähdyksin. Luoksetulo meni ekaa pomppu-yritystä lukuunottamatta kivasti.  Palasina koko setti. Vikaan pätkään haluaisin lisää voimaa. Ruutu oli hyvä, mutta luulen,ettei olisi ilman alustaa ollut keskellä. Pari toistoa merkin kautta ja yksi voi-tyyliin. Nyt treenaan ilman nauhoja, jos se ruutu hahmottuisi ilman niitäkin.
Iltapuhteeksi tunnaroitiin ja naksuteltiin seuraamista. Naksuttelusta ilahtui tosi paljon.  Tarkoituksena oli poimia venkuloimatonta käännöstä ja hyviä stoppeja. Tunnarissakin oli superpätevä. Haisteli tosi nätisti ja toi itsevarmasti täysillä kapulan takaisin. Itseasiassa meni kapuloille rauhallisemmin kuin tuli takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti