13 syyskuuta 2012

Mustelmia, ketjuja & sääntöjä

Luin kyllä säännöt uudestaan, mutta olisi kannattanut lukea huolellisemmin. Tuli treenattua tiistaina beehoota varten, mutta unohdin,että jäävät ei olekaan oikeat jäävät vaan ohjaajankin pitää pysähtyä. Vasemmalle täyskäännös liikkeestä on edelleen sellainen tönkkö ja ehkä vaihdetaan se jossain vaiheessa kiertämiseen.Suurempi ongelma taitaa olla,että nyt kun Rou osaa jotenkuten muuten seurata niin se ei osaa sitä remmissä. Mikäs ihme se on, kun viime marraskuussa on sellaista viimeksi tehty..

Tiistai oli muutenkin pk-päivä ja valitsin tälläkertaa sellaisen jälkipaikan, jossa tunnin aikana näkyi jäljen päällä hyppivän ainakin kolme sienestäjää. Odotellessa tein esineitä ja ne nousi kaikki aika haipakkaa. Alue oli taas pikkasen kaposempi kuin normiruutu. Jälki oli aika pyörimistä ja heti alkuun teki hukankin, mutta palasi takaisin lähelle janaa nostamaan jäljen uudestaan. Nosti siitä melkein heti ekan kepin.  Namit palkaksi ei oikein kelvannut ja leikittiin sitten kepillä. Ehkä tästä syystä kakkonen ja kolmonen jäi nostamatta, tosin luulen,että näiden kohdalla oli myös eniten sitä pyörimistä eli niitä harhoja. Nelonen vitonen nousi molemmat ja leikittiin niillä kunnolla.

Keskiviikkona kävin hakemassa ketju-pannan ja nyt sitä on sitten testailtu.Lisäksi meidän hihna-seuruun motivaatio treenit oli menestystarina. Mulla on kiva mustelma ohimolla muistona, kun koira oli lievästi innoissaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti