16 syyskuuta 2012

Perjantaina treenattiin Heikin kanssa ja sanottakaan näin,ettei treenattava lopu koskaan. :D Rou oli taas aika vallattomalla tuulella, joten sitä saa mitä tilaa. Treenilistalle tuli ainakin: ruudun paikka, ruudusta sivulle tulo ja tunnari & vielä kerran tunnari liikkurilla.

Sunnuntaina sitten treenattiin lähikentällä. Ruudulla oli imua ja paikkatreenikin osottautui ihan turhaksi, koska R osasi sen... Tunnarit tehtiin kahteen kertaan ja ei tietenkään ongelmia, kun ei ollut kerta liikkuriakaan. Zedarin asennot vähän pidemmillä seuruu pätkillä eli tein aina hyvästä seuraamisesta asennon. Toimi sillä ennakoivaa kiemurakoiraa ei tullut enää ekan pätkän jälkeen.
Ohjatussa treenattiin ihan vain liikkeenä sekä sitten keskimmäisen yliajoa käskyllä seuraava. Saatiin ilmaiset häiriötreenit pyörätiellä räyhäävistä koirista, joten seuraamiset vielä loppuun. Ennen kentältä lähtöä piti vielä käyttää hylätty jalkapallo yhteen eteenmeno-treeniin. Seuruu oli hyvä ja lähti kovaa..

Illan esineruudut meni sitten laskusuhdanteisesti. Niin hyvin kuin se on viime aikoina sujunut. Meni jäljestysmoodiin ja toimintaan palasi vasta, kun käytiin yhdessä ottamassa haisu takalaidan esineestä. Toka nousikin sitten hyvin. Ehkä vaikutti se,että pitkästä aikaa oli pelkästään mun talloma ruutu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti