20 syyskuuta 2012

Syntynyt on vauhti kallossaan...

Viikko aloitettiin tokoilulla Luolavuorella. Koira oli taas ihan liekeissä. Tunnarissa oli vauhtia kaikissa osa-alueissa. Oman poimi, vaikka haistelu näytti kiireiseltä. Luoksetulon stoppeja hinkattiin kierroilla ja liikkeessä. Kierroilla onnistumisprosentti suurempi.  Seuraamista tehtiin henkilöryhmän verran, kun sattui sopivasti vieraampia ihmisiä olemaan mukana.
Viimeisenä ohjattu, jota ei ole tehty pitkään aikaan liikkuroituna. Kävihän siinä niin kuin arvelin. Meinasi sitten hakea kapulan(oikean) merkkiä suorittamatta. Tätä ollaankin sitten hinkutettu myös kotona heitetyin kapuloin.

Tiistaina ehdittiin vain esineruutuilemaan. Kolme kaistaletta, joista kaksi hyvin. Esineinä nahkavyön pala, lapsen kenkä ja hansikas. Takakulmassa rinteessä vähän isomman kiven takana olevasta käytiin ottamassa haju ennen kuin sekin nousi. Ei jostain syystä irronnut ekalla pistolla kiven taakse.

Keskiviikkona kokeiltiin beehoo-kaavio läpi. Rou aloitti makoilemalla. Oli lopsahtanut lonkalle suorittavaan koirakkoon päin, mutta en puuttunut siihen. Mitä vilkuilin, sillä pääasiassa katse kuitenkin ihan oikeaan suuntaan. Remmiseuruuta ei vaan osata. Jos remmi hipaisee, Rou väistää. Mielentila ei ole oikea, on vähän niinkuin päiväkävelyllä. Mutta kun napsautan remmin irti, palaa koira hommiin ja seuraaminenkin alkaa näyttää seuraamiselta. Muut osat meni ihan hyvin, jos ei lasketa luoksetulon likistelyä. Hidasti kyllä sen verran,ettei sattunut polviin...

Lenkin jälkeen vielä vähän telineitä. Jyrkkä aa:kin näyttää kuulemma vähän hazardilta. Tulee aika kovaa alas. Metrisellä sen sijaan on nyt hyppytekninen ongelma. Heti kun mielentila on saaliilla hyppää liian laakana ja tulee rapsahdus. Tämä kun oli alkukesästä vielä hyvällä mallilla ja sitten lisättiin nouto mukaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti