18 marraskuuta 2012

Huh, tuli tehtyä pisin jälki pitkään aikaan. Pituutta noin kilsa ja keppejä kahdeksan. Alku oli takkuilevaa, kun lähti janalta väärille jäljille ja sitten tämä samainen tyyppi oli ilmeisesti talloskellut meidän jäljen vierestä  useampaan kertaan. Toisenkin kerran meni nimittäin halpaan ja ehdin jo miettimään, missä  kohtaa vien sen pois autolle, kun lähestyttiin kohti modernin kivilinnan valaistua pihaa...Ilme oli kyllä Routalla muikea, kun se hoksasi seuranneensa väärää.Sinnikkäästi löysi kuitenkin takaisin jäljelle, mutta oikaistiin sitten yhden kepin yli. Muuten aika mukavasti kepukat nousi tänään. :)

Kuvassa Rotan ajama jälki. Hauskasti näkyy piikkinä tuo harha. Lopetin endomondon vähän myöhässä, kun oltiin jonkun matkaa leikitty vikan kepin kanssa. Aloituskin on lähempänä autoa, kun halusin varmistaa hämärässä takaisin löytämisen..
Tokot sitten taas. Ohjattua taas hajotetaan jokasuunnasta. Nyt merkki-kuurin aikana ei enää varastele, mutta eipä ne suunnatkaan näköjään ole hyvällä mallilla. Nehän ekana tästä liikkeestä hajosi. Koetetaan siis treenata kumpaakin, mutta eri treenikerroilla. Katsotaan, josko toimiva kokonaisuus vielä tulisi takaisin. Ruutu sen sijaan on hyvällä mallilla ja kaketkin, lukuunottamatta muutamaa oikean takatassun kanssa tasapainon hakemista. Ja tunnaria, toki tehtiin sitäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti