26 joulukuuta 2012

Huh, taas yksi joulu pulkassa. Koirat taitaa olla yhtä loman tarpeessa kuin emäntänsä. Kahdet treenit saatiin jouluun mahdutettuna, toisena mm-tiimin treenit tapanina ja päivänä käytiin hallin pihassa tekemässä pikaiset tokot. Toisaalta tällä vähällä tekemiselläkin väsymyksen määrä on tolkuton. Sen siitä saa, kun ravaa ruokapöytään sukulaiselta toiselle.

Häirikkö-cd täytyy varmaan ostaa. Sen verran oli tänään jännää. Pystyi kuitenkin toisissa seteissä tekemään, ekassa mentiin banaanina ruutuun ja zetassakin piti vähän mankkaa väistää. Tunnariin tuli tämän laskurin eka plussa. Treenilistalle tuli myös luovutusasentojen hitsaus. Sen sijana seuraamiseen olin tyytyväinen, vaikka siinäkin täytyy viilailla sivuaskelia ja sen sellaista. Liikkeiden aloituksissa oli hyvä. Paikalla oloissakaan ei jäänyt yhtään kiinni liikkuriin.

Joulupäivän treeneissä häiriönä oli paukkuvat kiekot, mutta niistä ei ollut moksiskaan. Niissä treeneissä onnistui kaikki, paitsi ruudun merkit. Ja mun kun piti kerrankin vahvistaa niitä, ei olisi pitänyt... Pallon heitoilla meni ihan kytäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti