16 joulukuuta 2012

Torstaina saimme tehdä kisalottoa ja Elina sai neljään liikkeeseen mahtumaan meidän vaikeimmat liikkeet. Onneksi väliin mahtui kivat kaukot, mutta selvitiin hyvin kyllä zetasta, ohjatusta ja tunnaristakin.  Toisena teemana oli ne liikkeiden välit ja ahdisteleva liikkuri. Kun alkoi hiffamaan ajatusta alkoi väliseuruukin tuntua just siltä, miltä pitää. Iloiselta, mutta voimakkaalta.Tää on meidän seuraava koetavoite. :)

Lauantaina olin niin reipas,että tehtiin aamutreeni.  Kylmyys oli ihan jäätävää, joten pitkään ei ulkona viihdytty. Hyvältä tuntuu meno. Treenattu on lähinnä luoksetuloa, tunnarin pitoa ja seuruita. Kakejen eka seisomaan nousu on myös työn alla. Hankala muuttaa sivulta maahan menoa, mutta siitä pitkästä asennosta sain erilllaisella käsimerkillä ja parilla nami etutassujen välissä toistolla paremman. Eikä siis tuu sitä ärsyttävää korjaan vaihdon jälkeen toisen takatassun liikautuksella tasapainon-erroria. Harmi, kun ei voi sen varaan laskea,että aina alkaisi kaket istumisella vaan täytyy tämäkin treenata kuntoon.
Lauantai-illan iloksi käytiin vielä ottamassa häiriötä abc:n pihalla. Kivasti oli porukkaa liikenteessä ja Rotta selkeesti olisi halunnut häiriintyä sivulla odotteluvaiheissa, mutta tsempasi taas hurjasti. Muru <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti