12 joulukuuta 2012

Onnistunut treeni ja hymy takaisin

Olin eilen niin pahalla mielellä, mutta mikä siihen auttaa? No hyvät treenit tietenkin. Treenattiin liikkeiden välejä ja samalla tuli tehtyä zeta, ruutu ja luoksetulo. Ja oho, kaikki virheittä. :o Kehuissa täytyy olla tarkka, nyt onnistuin pitämään paketin kasassa, kun palkkaus hetki on tosi lyhyt.  Ei tullut hauhau, mutta pieni mölähdys tuli ruudun jälkeen.
Välejen lisäksi hinkattiin ohjatun luovutusasentoa. Tein kierroilla ja sitten ihan pelkkää paluumatkaa oikeilla mittasuhteilla. Pallo leuan alla auttoi jonkun verran. Kertakaan ei tullut ihan överivinoon, mutta sellaisen sentin kaksi kallellaan. Selvästi kuitenkin mietti,että miten pitää tulla. Kiertojen makuun päästiin niin tottakai piti tehdä stoppeja. Olivat ihan sikamakeita. Hyvin myös erotteli sivu ja kom-käskyjä, joten helppo ottaa käyttöön suora sivulle tulo.
Loppuun vielä tunnari. Hetsasin, koska halusin kokeilla, onko viretilalla mitään vaikutusta haisteluun ja ei ollut. Ja pitääkin varmaan aloittaa laskuri alusta, kun kokeesta kerran tuli nolla. Tänään illalla siis toistomäärät ylös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti