14 tammikuuta 2013

Lauantaina treenattiin Ruskon koulun pihalla ja sunnuntaina pienesti häiriötreeniä, kun olin Samia vastassa. Mutta se fiilis, mikä treeneissä on ollut. Miten voikaan olla välillä näin kivaa. :)

Ruudun osasi nyt nappiin, niiden pari paikan suhteen sinnepäin treenikerran jälkeen. Ohjatussa sen sijaan ei ensin löytänyt vasenta kapulaa ja juoksi sitten ruutuun. Mutta tämäkin lähti luistamaan, kun näytin missä kapula on. Voi kun tulis taas kesä ja valo! Merkit oli vähän banaanimaisia,joten otin niitä lelulle & hetsaten vielä lopuksi.
Kierron kautta tunnareille. Ei mitään kaarroksia tai muita kunniakierroksia vaan suoraan kapuloille ja oman palautus heti, kun kohdalle osui. Välissä seuruut ja kaukot, joiden jälkeen uusi tunnari odotuksineen. Yhtä kapulaa vauhdissa potkaisi(?), mutta muuten tämäkin hyvin. Lopuksi takapalkkailtiin luoksetulon stoppeja.

Kaukoja olen taas palkannut kiertojen kautta. Välillä kyllä on yhtä tuskaa, miten voi olla vaikea havannoida niiden takatassujen liikkumista? Sitten menee vielä palkkamaan huonoista vaihdoista.  Otetaan siis vastaan parempi havannointikyky...
Rotta kaukojumppaa olkkaritreenissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti