03 tammikuuta 2013

Uusi vuosi, treenit jatkuu

Ilma on, mitä kurjin. Ja Rotta oli mun reissun aikana päättänyt vielä aloittaa juoksunsa, sitä se vähän enteilikin se edeltävä ns. herkempi kaksi viikkoinen. Ekana päivänä käytiin tekemässä treenit kaupan pihalla, tokana treenattiin vain sisällä. Tosin aika hyvän merkille juoksubaanan sain eteisen ja olkkarin välille. Matot oli makkaralla.

Tauko oli tehnyt hyvää ja koira oli mahtava. Ohjatun merkin eteen ja tunnarin kanssa kyllä riittää päänvaivaa, mutta fiilikset oli muuten loistavat. Kaupan pihalla tunnari onnistui, mutta kotitreeneissä mulla oli joulukinkun jämiä palkkana ja se aiheutti keskittymättömyyttä selvästi.  Samin häiriökäskytyksiin ei edes korvaa lotkauttanut eikä mennyt mihinkään lankaan. Tuntui helpolta treeniltä. :)

Back to basics-treeniä tehtiin aika paljon joulukuussa ja sillä on nopeasti tullut hyvää jälkeä. Ohjatussa edelleen kapulat jähmettää merkkiä ja mielellään stoppaisi jo ennen aikojaan. Toimivin tuntuu olevan pallo merkin takana, koska heittopalkkaa helposti jää kytistelemään ekan toiston jälkeen. Tunnariin taas pitäisi saada varmuutta, joten eikun treenamaan ja uusi treenipäiviskin pitäisi ostaa, alkaa vanhasta sivut käydä loppuun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti