05 helmikuuta 2013

mustavalkoisuutta, flunssaa ja lepäilyä

Viimeiset kaksi viikkoa olen itse ollut flussassa ja edelleen köhin ja pihisin. Sunnuntaina kuitenkin taas treenamaan ulos parkkipaikalle.  Lenkkeillä en oo kunnolla jaksanut, mutta tokoa treenamaan täytyi päästä.

Routan kanssa olen taas vaihteeksi huomannut lipsuvani jostain kriteereistä ja nyt viimeiset pari viikkoa olen korjannut omaa käytöstäni. Taisin jossain aiemmassa postauksessa tästä jo mainita.  Routa vastaa tähän erinomaisesti. Seuruu tuntuu menneen eteenpäin taas ihan rytinällä.  Koitan saada sitä vielä videolle, jotta edistys ei olisi vain mututuntumaa.

Työstettävänä meillä on listalla nyt merkki. Haluaisin siihen lisää vauhtia tai siis, että vauhti säilyisi loppuun asti. Toisena hiomisen kohteena on kapuloiden nostot. Ei enää pistemenetyksiä huolimattomuudesta.  Eilisessä treeneissä yksi hutilointi, kolme onnistunutta. Palkkasin kaikki hyvät nostot.

Tunnarissa ollaan edistytty. Enää harvakseltaan suu aukeaa. Pari kertaa niin, että on haistanut oman rivissä ollessaan edellisellä kapulalla. Ei ole kuitenkaan mokannut. Kotona myös onnistuu pääasiassa poimimaan oman heti, kun kohdalle osuu. Jännemmässä ympäristössä edelleen tulee varmistus haistelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti