23 lokakuuta 2013

Nuoria koiria ja tokoa

Ollaan nyt treeneissä pääasiallisesti keskitytty tokoon. On ollut kivoja kimppatreenejä ja viime viikonloppuna sitten Nuorten koirien tokoringin koulutuspäivä Oripäässä. Kaikki talviset kuvat ovat sieltä ja Taina Westerholmin ottamia.

Ai, pitää tänään kuunnella?

Routa päätti koulutuksessa olla kilttinä ja todellista ongelmaa ei taaskaan päästy koulutustilaisuudessa näyttämään. Tehtiin kuitenkin kivoja kuuntelutreenejä ja muutaman uuden idean nappasin kotiin viemiseksi. Se nyt kuitenkin tuli taas kerran todettua, että sillä on kiltti ohjaaja. Liiankin.
Toko on kivaa, eiks nii? 


Luovutusasennot meillä pk-moodissa vielä ja niiden kanssa olen edelleen aika mysteerinä. Vaihtoehdot on palata alkuperäiseen eli edessä luovutukseen, vaikka se ohjatussa on erinomaisen vaikea kulma. Toinen vaihtoehto on tehdä niin kuin tehtiin koko kevät eli tulee tokossa kaikissa suoraan sivulle. Kolmas vaihtoehto on opettaa takaakierto varmemmaksi, sitäkin on hieman treenattu kokeiluna. Mutta nostot sen sijaan on parantuneet hurjasti!  Niitä onkin treenattu ja liikkeiden loppuja niinkään sitten ei. Hups, taas.

Tarkkana nyt!
Työstettävää riittää vähän jokapuolella ja pitäisi päättää lähteekö karsintakokeisiin talvella vai ei. No nyt reenataan, sillä ihan vielä ei tarvi päättää...3v ja 1pv, nyt on ne bileet!


Routalla oli synttärit, joita juhlittiin tietenkin treenejen merkeissä. No ne oli sellaiset huonomman fiiliksen treenit kylläkin, kun kaikki tuntui takkuavan.  Se tais olla sarjamme päiväni prinsessana ja en tottele, vaikka aikuisen järkevän koiran ikä heilahti mittariin just nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti