04 elokuuta 2014

Lomailua...Päivitysaktiivisuudella ei voi nyt kehua. Sm-kisat meni, Oivakin täytti juhannuksen korvilla 9 vuotta ja T-leirilläkin tuli käytyä.Valmistautuminen kisoihin meni kutakuinkin hyvin. Mitä nyt edellisellä viikolla hiukan heiluteltiin ohjatun perustuksia. Tulikin kisoissa tuplakäskyt ja muistutus itselle,että treenaa niillä vähemmän näkyvillä kapuloilla myös! Mutta hyvin koira loppujen lopuksi luopui keskikapula-ajatuksesta.
Shokkihoitona p.istumisen nollaus. Tuli ihan puskista, mutta siitäkin pettymyksestä selvittiin. Olen kyllä muuten suoritukseen todella tyytyväinen.  Samoin ne asiat, joita on viimeisenkin kuukauden aikana tehty, on jo siirtyneet kehään. Suurimpina ilonaiheena loppuosien suurempi varmuus, kaukojen onnistuminen ja seuraamisen klaaraaminen väsymyksestä huolematta.

Omaa sijoitusta en tiedä, en ole katsonut. Joukkue klaarasi hienosti itsensä sijalle 6. Treeni/joukkuekaveri pääsi finaaliin, joten siinä oli iloa yhdelle päivälle kerrakseen. :) Kisat sujuivat kivasti, harvemmin sitä porilaisia voi kiittää.  :PLeirillä oli tokoa kouluttamassa aina ihana Christa. Taas tuli itselle väännettyä, mitä se mustavalkoisuus tarkoittaa.

Hyppimässäkin käytiin Vappu Alatalon luona. Mitään suurempia murheita meillä ei tekniikan puolesta pitäisi tulla. Kyllä se pomppueläin osaa hypätä.


Treenimäärällä ei voi kyllä kehua. Lähinnä ollaan lomailtu ja uitu. Metsään ei olla lähdetty leirin jälkeen, vaikka siellä tuli todettua koiran toimivan kuumuudesta huolimatta. Ohjaajan toimintakyky taitaa olla ihan toista luokkaa. Mitää kisakalentereja ei olla selailtu, katsotaan sitten, kun päästään taas treenamisen makuun. Ehkä tälläinen pieni lomakin on ihan paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti