06 tammikuuta 2015

Tervetuloa uusi vuosi

Katsoin viime vuoden tavoitelistaa. Asennetta, mahdollisuutta osallistua kivoihin juttuihin,  hyvää fiilistä, positiivisuutta... Melko hyvin näissä onnistuttiinkin, vaikka vuosi ei ollutkaan kaikkein helpoin.

Kuva Leena Partanen

Positiivista elämänasennetta ravisteltiin alkuvuodesta, mutta onneksi loppua kohden meni jo paremmin niin terveyden kuin muidenkin asioiden suhteen. Tuloksellisesti otettiin tärkeistä karkeloista kakkostulosta, muista sitten ykköstä. Kisattiin vähän ja treenaminenkin oli eri syiden takia katkonaisempaa.


Avaruussukkula Oiva. Yksi kynsivamma kaiken muun päälle.

Tulostavoitteita en listaa tänäkään vuonna. Motivaatio treenamiseen löytyy muualta.  Se visio, miltä tekeminen tuntuu ja näyttää. Tänä vuonna päästään opettamaan uusia liikkeitä, siistiä! Varmasti edelleen pohditaan mielentilaa ja virettä.  Edelleen pidetään hyvää asennetta yllä itse kukin. 


Tätä vuotta on eletty vasta muutama päivä. Treeneihin on mahtunut jo monta kivaa hetkeä ja onnistumisen elämyksiä. Aina yhtä yllättynyt, kun mennään eteenpäin.  Toivon niitä vielä paljon lisää. 


Senioiriosasto selvisi viime vuodesta. Mitään muuta en toivo, kun saisin ne pitää vierelläni vielä päiviä, kuukausia. Jokainen hetki  on tärkeä. 
11-vuotiaan synttärilahja ennen muutaman hampaan poistoaKalenteriin on merkitty kesällä sm-kisat. Katsotaan, miten muuten kisataan ja kisataanko enemmän kuin viime vuonna. Ja sekin vielä,että kisataanko muissa lajeissa kuin tokossa. Muutaman viikon kuluttua pitäisi syntyä maailmaan oman mahan kasvattelun tulos. Saattaa vaikuttaa ainakin tämän blogin päivitysaktiivisuuteen. ;)

Sen enempää tulevaa miettimättä, mennään eteenpäin tästä hetkestä nauttien. Kiitokset kuitenkin kaikille ihanille ystäville, jotka olette olleet mukana jakamassa vaikeita ja iloisiakin hetkiä.  Toivottavasti niitä jälkimmäisiä suodaan vuonna 2015 enemmän. Ihan kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti