10 huhtikuuta 2011

Treenisuunnitelmaa ja treenejä

Huisi kasa treeni-intoa oli perjantaiselta Lentsun luennolta kotiintuomiseksi, muutama ahaa-elämyskin tuli. Nyt on kasattu omaksi rukattuna hieno treenisuunnitelma Routaa ja Tapea varten. Jospa nyt sitten muistaisi treenata aivan kaikkea.

Lauantaina mustavalkeet vähän lätki alustaa ruudussa ja Routa kokeili ekan kerran tyhjää ruutuakin. Muistin myös ottaa autosta sisälle pikku metskun, joten vauhditusmetalleja pitkästä aikaan Tapsullekin. Kelpaa viettää lauantai-iltaa pätevien piskien kera. Tosin lauantai-illan ratoksi takapihan aidan takana kävi rotikka ilman ohjastajaa. Mä olen pitänyt metsään suuntaan ja jyrkkään kallioon päättyvää pihaan turvallisena. Ilmeisesti voin unohtaa tämänkin luulon.

Sunnuntaina ajeltiin Kupittaalle Lentsun oppiin. Routa-vaavan kanssa muistetaan edelleen,että hyvin suunniteltu treeni on kuin puoliksi tehty. Seuraamista ei treenata enää ilman Samia, peiliä tai varjoa. Routa oli oikein pätevä ja uutena juttuna aloitettiin heti kotona opettamaan kapulan "kiertoa". Sujuu. :) Tapsulla on samat virheet kuin ennenkin ja talven takia osa liikkeistä on jäänyt vähällä treenamiselle.

Kevätpellolla käytiin aamulla nautiskelemassa auringon paisteesta:
Porsaat ja Paimen

Routa-silakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti