23 heinäkuuta 2011

Ukkostokoa

Aamu alkoi hirveällä myräkällä. Salamoi ja terassi lainehti vedestä, mutta tokoilemaan oli lähdettävä. Suuntasimme Kupittaalle Lentsun tokopäiville. Tänään oli Roudan vuoro olla estradilla ja huomenna pääsee katsomaan ongelmaliikkeitä, joten sitten on Tahvo-miehen vuoro.

En enää muista järjestystä, mutta kirjailen ylös jossain järjestyksessä. Suurin hyöty ehdottomasti oli häiriö.Ja on mun pieni bc säänkestävä otus, vaikkei pahimmassa ukkosmyräkässä treenattukaan.
Luoksetulon otin vauhti-teemalla, ruutu meni parhaiten kun se näki lelun viennin. Muuten vähän himmaili matkalla. Pitää treenata valmis-lelu-ruutuja enempi. Ruudussa kokeiltiin varmaan ekakertaa loppuosaa, joka menikin ok. Tunnaria oman piilotuksella, ihan superia! Hyppi hyvin, mutta takaisin tulossa sain auttaa. Zedaria kokeiltiin ja ihan ok suorapalkalla jäävät. Vähän hapuilua on vielä, kun tosiaankin ollaan lähinnä vaan peruuteltu. Ohjatusta ja merkki-treenissä  jäin ihmettelemään, miten saan kaikista koiristani noutohulluja? Osasi kuitenkin kiertää kapulan takakautta. Minun taitava pentu. <3

Kuvia perjantaiselta kahden järven kierrokselta. Tosin reitillä näimme vain muutaman kerran vilauksen niistä järvistä..

Kaislikossa suhisee...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti