31 joulukuuta 2011

2011

Taas uusi vuosi. Aika listata menneet ja saavutukset sekä listata uudet.

Suurena ja isona toiveena oli terveys. On edelleenkin,tottakai. Tahvo on ollut ihan loistavassa kunnossa. Isoin kiitos kuuluu Tanjalle. Tape on saanut kaahottaa metsälenkeillä, höpsötellä tokoa ja kesällä suoritti kunnialla (punaisen kortin kera :D ) pr-tehtävänsä eli sm-kokeissa käytiin.

Oivakin oli kesällä kohtuullisen kivassa kunnossa. Kylmien sateiden myötä on ollut tarvetta kipulääkkeille, joten kevättä kovasti odotellaan. Lenkeillä kulkee mukana mielellään, joten ollaan tyytyväisiä tähän.

Routa pieni pentuseni on täyttänyt odotukset. Kesällä lammaslaitumet tuntuivat vastustamattoman kivoilta ja  marraskuussa käväistiin hakemassa tokon alokkaasta ykköstulos.Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei sen kanssa treenatessa puutu, oli laji mikä tahansa. 
 Tulostavoitteitakin on toki, mutta en enää halua kirjata niitä ylös. Ne on osittain jopa "taakka", joten kirjaan mielummin ne muut tärkeät tavoitteet. Ennen kaikkea tahtoisin nauttia niistä superhienoista treeneistä, onnistumisen tunteista ja siitä pöljän onnellisesta ilmeestä koiran naamalla. Kokeissa haluaisin säilyttää sen helpon olotilan, mikä meillä oli ekoissa kokeissa. Ensi kesältä odotan erityisesti paimennusta. Saa myös nähdä, joko ensi kaudella käydään korkkaamassa pk-puoleltakin jälkikokeet.

Näiden lisäksi tietysti sitä mukavaa arjen luksusta, pitkiä metsäretkiä perheen kera ja mökillä rauhoittumista.

Vuotta 2011 vielä kuvin:


1 kommentti:

  1. Voisin kirjoittaa vähän samaan malliin kuin sinäkin noista tavotteista ym. ;)

    Oikein Antoisaa , Opettavaista ,Onnelista ja Onnekasta Uutta Vuotta 2012 koko teidän poppoolle !:)

    VastaaPoista