01 tammikuuta 2012

Aatto ja vuoden ekat

Uusivuosi vaihtui melko rauhallisesti. Staffithan ei voisi vähempää melusta välittää, varsinkaan Tahvo. Routa ei ulkoillessa muuta kuin ihmetellyt paukahduksia, mutta sisällä halusi olla koko ajan jaloissa nukkumassa. Kävi kyllä ihan omasta halustaan Tapen kanssa takapihalla pissillä, mutta ei siellä kyykkämistä pidempään viihtynyt

Aattona treenattiin Haunisissa. Alku meni ihan putkeen.
-Tunnari liikkuroituna. Itseasiassa toka kerta oikeana liikkeenä liikkurin  klähmimillä kapuloilla. Lähdössä katseli vähän ihmeissään, mutta nenä avautui jo heti siinä sivulla istuen.
-Ruutu. Hieman kaartoi vasenta laitaa hipoen sisään.Ei nyt mitään sekoitusmenoa kuitenkaan.
-Jäävistä ensin maahan, joka oli hyvin. Ei edes vilkaissut paikalle tullutta toista koirakkoa.
-Jäävistä seiso, jossa ko:t kosahti ja tarjosi maahanmenoa. Keskittyi ilmeisesti kuuntelemaan känniläisten riitaa viereiseltä rivarin pihalta ja seuraskin tokalla yrityksille vähän luumuillen. Avulla ok ja sen jälkeen ilman apuakin.
-Luoksetulo pitkältä matkalta väliin, jotta känniläisten aiheuttama häiriö unohtuisi.  Tämä hyvin, vapautus lelulle vasta loppukiihdytyksestä.
- Seuruuta. Alkuun oli kuikuleva häiriön suuntaan, mutta skarppasi sivuille tuloista ja seuruukin sujui hyvällä vireellä.

Vuosi aloitettiin T-treeneillä Kana-areenalla.
Ekalla kiekalla luoksetulo suorana, seuruuta, ruutua, noutoa
Seuruu oli ihan kohtuullinen. Käännöksiin kokeiltiin käsiapua. Pää oli levoton alussa. Treenattavaa kyllä riittää..
Ruutuun meni ekalla alustalle, joka vietiin yhdessä. Tokalla tyhjään. Aika hyvin, jos miettii viimeaikaisia vieraspaikka-takkuja.
Noudossa oli jarrutusongelmia ja sitkee sivulle tulo. Vauhdit, nostot ok.
2.kierros:
Jäävissä: Istuminen hidas ja sekoittikin ensin seisomisen istumiseen. Seuruun lähdöt vähän plääh, mutta ei ollut treenin aiheena, joten treenataan niitäkin sitten jossain vaiheessa.
Kiertojen kautta stoppi ja luoksetuloa. Ihan ok, mutta ei oikein hahmottanut tynnyrin  kiertoa.  Näköjään kunnon kiertoja tulee vain tietynnäköisille asioille. Eli enemmän pitäis jaksaa kierrättää, jotta tästä saisi kaiken hyödyn irti.
Ja sitten murheen kryyni, kaket. Malttia, paremmat kriteerit, palkkaustapa ja jos edes muistaisi aina merkata virheet. Näitä muuten treenattiin illalla kotona. Ja varmaan hinkataan loppuelämä :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti