18 helmikuuta 2012

Treenaillaan!

Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty. Tai sitten kuten meidän perjantain treenit, joita en ehtinyt suunnittelemaan ollenkaan. Onneksi treenataan sen verran usein,että joku lanka oli olemassa. Kaaoksen ainekset oli kyllä olemassa. Routa ei ollut käynyt edes kunnon lenkillä vaan koirat olivat joutuneet kökkimään keskenään kotona. Itse pääsin ekaa kertaa pysähtymään päivän aikana hallille tullessa, joten kaikkeen tähän nähden meni hyvin.
Luoksetulon pupuloikkaa työstettiin ensin, pupuilun tilalle sain kanivinon. Kiertojen kautta esitti parempaa.
Seuruussa ehkä käytettiin hampaita ja ei se pepa kai aina ihan linjassa ollut. Aijai.
Ruutu meni muuten hyvin, meni vain tokalla härömerkkiin, jota en tietekään huomannut itse lähettäessä. Vaikka härömerkkejä on ollut, ei ihan noin vaikeasti...
Treenattiin pysymistä jäävissä(seiso, maaahan). Seisomisessa oli ihan tosi pätevä, mutta maahanmenossa tuli tipahti lonkalle ohituksessa.
Lopuksi treenattiin Maximuksen kanssa samaan aikaan. Paloja sieltä sun täältä, vailla sen kummempaa päämäärää. Mutta hauskaa oli. Metallia, kiertoja, kaukoja, seuruuta, hyppyä niitä ainakin otettiin. Kaikki meni vielä ihan loistavasti.Älykäs eläin


Tiistaina ja keskiviikkona treenattiiin läheisen koulun pihalla. Toisena päivänä palkatta pari liikettä. Treenivihkoon en ollut näistä kummempia merkintöjä tehnyt. Treenit on ollut lenkin yhteydessä ilman kummempaa kalustoa, joten treenailtu jääviä, seuruuta, luoksetuloa, kaukoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti