21 helmikuuta 2012

Viikonloppu meni hurahtamalla ohi. Routa pääsi käymään ekoissa 3-kymppisten bileissään ja paimentamaan pulkkamäkeen. Ja sain taas kuulla,että miten vuoden ikäinen kakara koira voi olla noin kiltti ja rauhallinen. No sehän on sukuunsa tullut eli off-nappula löytyy.

Mustavalkeet sai kokeilla viikonloppuna myös älypeliä.Äitini oli ostanut koiralleen BF:n lelun. Routa tarjoili ensin kaikkea muuta, kun eihän nameja saa itsenäisesti ottaa ja varsinkaan ilman kontaktin tarjoamista. Hyvin naisellisesti sitten tökittiin puista peliä. Kun taas Tahvo osoitti olevansa jälleen äijä. Tajusi nopeasti idean, mutta lauta kyllä sai kyytiä. Routa raukallahan ei ikinä ole ollut edes kongia, staffeilla taas oli kokemusta tämän tyyppisistä tehtävistä aikaisemmin. Äkkiähän noista varmaan menee maku, kun koirat hffaavat idean. Hetken nimittäin harkitsin vastaavanlaisen ostamista omien mahdollisten sairastelupäivien varalle, mutta järki sanoi temputtelun olevan kuitenkin kivempaa. :D

Sunnuntaina treenattiin ja oli muuten aika vähän paikkoja, joita olisi aurattu. Kaikki meni muuten kivasti, mutta stopeista olin vähän ihmeissäni ja tehtiin niitä sitten vaan kiertojen kautta. Hienosti muuten kiersi lumiukkoja. Sisätreeneissä oli ohjelmassa pikku siirtymisiä kommeihin, seuraamisen käännöksiä ja kapulan pitoa. Kaukot on tietenkn jatkuvassa treenissä, toki. Ei ne muuten meinaa pysyä muistissa.

Tiistana treenattiin tutulla koulun pihalla. Hieman ongelmalliseksi meinasivat tehdä kierrättämisen jättämällä kaikki tolppien ja puiden vierustat auraamatta. Onneksi oli reppu mukana,jonka avulla kierrettiin ja stoppailtiin. Ruutua tehtiin evl- ja voi tyyliin, hämynä oli reppu ns. kehänauhan reunalla. Ekalla kerralla kaarsi repun vierttä, mutta ohjautui saman tien oikealle reitille.
Seuruu tuntui kivalta ja vaikea sanoa, miltä se näyttää, kun ei ollut ketään katsomassa. Jäävien kanssa treenattiin lonkalle tipahtaminen pois, sekä kertalleen testattiin muiden jäävien onnistuminen. Keskittyi hyvin, vaikka koiranulkoiluttajat käveli ihan vierestä ohi.
Loppuun vielä vauhtinoutoja ja sitähän sai, mitä tilasi. Ihan viimeiseksi parin metrin matkalta luovutusasentoon tulo ison kapulan kanssa. Näppärästi osasi tänään kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti