05 maaliskuuta 2012

Sunnuntaisin on aikaa, ehtii treenata, lenkkeillä ja harrastaa myös ilman koiria. Onneksi päivään mahtuu niin monta tuntia. Vaikka kesällä niitä on silti kyllä aina liian vähän.
Treenipaikan hakeminen oli näillä ns. pääkallokeleillä haastavaa. Päätin sitten jättää pitkän matkan vauhtiliikkeet treenamatta, vaikka ne stopit ja ruutu treenausta vaatisivatkin. Kivat treenit kaikesta huolimatta.
-Ohjattua. Sekä suuntia & merkkiä. Tein palasina, mutta oli niin pätevää. <3
-Seuruuta, ensin vähän töpötti alustan takia, mutta paransi loppua kohden. Toisella ja kolmannella toistolla oli jo ihan super kivan tuntuista. Suhteellisen lyhyitä pätkiä kaikki.
-Seisominen suorapalkalla ja sen jälkeen asennossa pysymistä. Hyvin tämäkin..
-Kapulan pitoa ja tehtäviä suorittaen. Loppuun ihan eteentuloja, joissa istui hassusti toinen tassu edempänä. Pitää siis edelleen vahvistaa korrektia asentoa.
-Kaukoja rappustasanteella. Kivalla asenteella ja vaihtelevalla matkalla.

Maanantaiset treenit Hittiksellä. Ohjaajalla leukaluu kipeenä. En ole varma mottasko koira vai osuiko oma käsi. Eihän sitä kesken treenin pikku ruhjeita huomaa. On tää koiraharrastus niin hienovaraista hommaa.

-Seuruuta. Ihan jees, aika virittynyttä. Ei keskittynyt liikkuriin vaan teki hyvin. Ekoissa perusasennoissa liian nopeat pysähdykset, jolloin jäi pepa vinoon.
-Tunnari meni ketuille. Haisteli ja haisteli ja sitten maisteli ja maisteli. Oma tuli ekalla kerralla väärän nostamisen jälkeen. Sen jälkeen ei onnistumiset ottanut alleen... :( Kotona tunnaroitiin onnistuneesti liikkuroituna. Eli helpoissa paikoissa osaa.
-kierroilla stoppeja, eikä pupuloikkaa. Jee!
-Ruutu. Ekalla ennakoi, mutta loput hyvin. Loppuosa kolmesti, ekalla palkka pysymisestä ja toisilla sivulle tulosta. Koska ekalla seuraamistulolla ja palkkaamisella, onnistuin tallomaan koiraa. No eipä vaikuttanut Routaan.
Loppuaika käytettiin pikku palojen treenaukseen & leikkimiseen. Una teki meidän kanssa samalla puolikkaalla. Merkille menolla hieman himmaili, kun joutui menemään toisia kohti. Muuten teki kivasti häiriössä. Kaukoja, seuruuta sekä kaikki jäävät. Hieman temppuja joukossa.

Muutama kuvanen sunnuntain metsälenkkeilystä. Nyt on taas se aika vuodesta, jolloin hanki kantaa ja aurinko paistaa. Kevät!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti